Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Tur til Holmfoss 1. mai

Sandefjord- og Tønsberggruppa hiver seg rundt og inviterer til badesesongstart ved Holmfoss!

'Friskuser' og friluftspingler er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som trives ute.

Bli med til flotte Holmfoss (like før Kvelde) førstkommende onsdag!

Her er det en herlig lun vik med en liten strand, gresslette og turbenker. Vi kan ikke love en behagelig badetemperatur, så er du og dine av dem som liker seg best på land på denne årstida, er dere veldig velkomne til å 'slite benken' sammen med dagens leder :)

Ta med deg: Vannflaske, kaffe/te, matpakke, håndkle og badetøy.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Leder er lett å få øye på i gul vest. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed om at du har fått plass er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den kan være lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe :)

Vennlig hilsen frivillig leder Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

1. mai 2019

Klokkeslett

11:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Antall plasser: 30 Gjenværende: 28

Start: 29. april
18:18
Slutt: 1. mai
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding