Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til teaterforestillingen "The Wiz Musical" 14. mars

Sandefjord- og Tønsberggruppa spontanarrangerer tur til Hjertnes kino og kulturhus for å se Sandefjord Teaterforenings familieforestilling "The Wiz Musical".

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vi kaster oss rundt, for vi har akkurat fått et fantastisk tilbud: Sandefjord Teaterforening har etterhvert fått god kjennskap til Enestående familiers arbeid. Som en god klapp på skuldra til de frivillige som gjennom året bruker litt av sin fritid til å arrangere hyggelige og rimelige aktiviteter og opplevelser for så mange familier, får vi billettene til morgendagens forestilling helt gratis!

Om forestillingen:

Teaterforeningen satser nok en gang på en storstilt familieforestilling, en spektakulær musikal inspirert av soul og basert på historien om Trollmannen fra Oz. Dette blir nok en gang en opplevelse av de sjeldne! 120 barn og voksne aktører skal skape magi på scenen, med flotte kostymer, avansert sminke og imponerende kulisser. De har med seg et orkester med fem dyktige musikere som skal spille musikalens fantastiske musikk. 
Bli med oss inn i den magiske og super soul inspirerte verden av THE WIZ – vi lover deg mye moro og fantastisk musikk for hele familien på ferden! 

Forestillingen varer nok et par timers tid. Siden dette blir ganske sent på en torsdag og en del nok har barn i barneskolealder, blir det ikke et fellesmåltid etterpå. 

Ikke nøl nå om du tenker at dette hadde vært gøy for deg og barna/ungdommene å være med på :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, selv om lommeboka er slank. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling når vi er på steder med kiosk. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 17.30 i aulaen på Hjertnes. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og prater litt sammen før vi går inn i salen.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Vi har begrenset antall plasser og de fordeles allerede i i kveld 13. mars. Familier fra Sandefjord, Tønsberg og Larvik vil bli prioritert.

Står du på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får noe ledig og klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

14. mars 2019

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandefjordsveien 1

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 13. mars
12:38
Slutt: 14. mars
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding