Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til pizza og bowling på Kilden Bowling og Pizzabakeren lørdag 10.03

Vi møtes på Pizzabakern ved Kilden kino i Tønsberg for pizza og hyggelig samvær før vi fortsetter med et par runder på banen på Kilden bowling. Bli med Sandefjord- og Tønsberggruppa på en hyggelig stund!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 10. mars kl. 13.00 møtes vi på bursdagsrommet på Pizzabakeren på Kilden kino. Her spiser vi pizza sammen og hygger oss en times tid før vi går ned på Kilden bowling. Vi skal spille to runder bowling. Litt uvisst hvor lang tid det tar med to runder, men aktiviteten vil være ferdig engang før kl. 16.00.

Vi leier bowlingsko til alle så du trenger ikke ta med noe spesielt til aktiviteten.

Oppmøteplass: Kl. 13.00 på bursdagsrommet til Pizzabakeren på Kilden Kino. Når du går inn hovedinngangen ligger det på venstre side før du kommer til kinoen. Lederne er lette å få øye på i røde T-Shorter.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person, dette inkluderer pizza med en drikke og to runder bowling inkludert leie av sko. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

På stedet er det kiosk med litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig til å unngå kioskhandling.

Påmelding: Vi åpner for påmelding torsdag 15,02. kl. 20.00, og alle som ønsker å delta kan melde seg på ønskelisten frem til mandag 19.02. kl. 20.00. Vi vil etter dette fordele plassene så rettferdig som mulig og fordeler plassene den 20.02. Denne gangen prioriteres spesielt familier fra Tønsberg og omegn, nye familier, familier som ikke tidligere har vært med oss på bowling og enestående pappaer med sine barn. Etter fordelingen vil vi sende ut e-post til alle om dere har fått plass eller om dere står på ønskeliste.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Marianne og Anette

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

10. mars 2018

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Anette Malme

916 34196

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kilden 8, 3118 Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 15. februar
20:00
Slutt: 5. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding