Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til pepperkakehusverksted 14. desember

Hvert år okkuperer vi skolekjøkkenet på Breidablikk ungdomsskole i Sandefjord og koser oss med pepperkakeverksted!

Årets begivenhet går av stabelen lørdag 14. desember.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Lørdag 14. desember møtes vi på Breidablikk ungdomsskole. Vi fordeler oss på 2 kjøkken, baker pepperkaker og pynter pepperkakehus mens vi skravler med sidemannen og blir kjent.

Enestående familier stiller med alt av bakevarer, huselementer, pynt osv. Vi har også med et par tre voksne som gjør limejobben med husene slik at vi ikke trenger å tenke på glovarmt sukker i nærheten av ungene.

Ta med: 

- kakeboks

- fat til å frakte det ferdigpynta pepperkakehuset ditt hjem på

- pepperkakeformer, kjevle og melissprøyte om du har

- innesko, vannflaske og forkle.

Har du ikke noe å ta med, går det helt fint. Vi låner av hverandre.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter. 

Oppmøte: Seinest kl 12 på skolekjøkkenet. Inngang bak skolen. Du vil se det store beachflagget vårt. Vi starter som vanlig med en enkel og uformell hilserunde og da bør alle være på plass.

Foreslått deltakerpris: Ingen. God jul :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser (48) og de fordeles så rettferdig som mulig 2. desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til dagen før aktiviteten går av stabelen, så vet du det om du ser vi forsøker å ringe. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss til en koselig bakelørdag!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina m/flere

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

14. des 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Sted

Frøyas vei 33, Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 18. november
8:00
Slutt: 12. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding