Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til lekelandsøndag 6. januar

Velkommen til nytt år med Sandefjord- og Tønsberggruppa!

Vi kickstarter det med en dag på lekeland :)

Aktiviteten passer for familier med de yngste barna.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 6. januar tar vi turen til Metro lekeland i Sandefjord :)

Vi sitter samlet ved et langbord som er reservert oss. Denne gangen unner vi oss også litt luksus, så når sulten begynner å melde seg, koser vi oss alle sammen med pommes frites og pølse. Kaffe blir det også.

Ved stor interesse prioriteres familier med de yngste barna.

Ta med: Vannflasker. Man blir skikkelig tørst av løping og leking :)

Det er kiosk på stedet: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med. Av hensyn til fellesskapet og ikke minst for å dempe kjøpepresset, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Seinest kl 10.45 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne har på gule vester og er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk i privatbilene våre.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Fredag 29. desember fordeles de tilgjengelige plassene. 

Står du fortsatt på ønskeliste etter dette, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Cecilie, Merethe og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

6. jan 2019

Klokkeslett

10:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Hinderveien 8 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 21. desember
9:45
Slutt: 4. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding