Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til kakepyntekurs

Er du glad i å bake og har drømt om å kunne dekorere kakene dine som konditorene gjør?

I så fall håper vi å se deg når Sandefjord- og Tønsberggruppa skal ha kurs i kakepynting lørdag 16. februar.

Denne dagen møter vi i IOGT sine lokaler i Dronningens gate 1 a i Sandefjord, tvers overfor Circle K ved politistasjonen. Her venter Anita, som driver nettsiden kakeriet.no, og som vil lære bort noen av sine teknikker for kakepynting til oss. Vi deler oss inn i par, og får underveis øve oss på teknikkene vi lærer. Anita har med det vi trenger av utstyr og én kakebunn til hvert par.

Selv tar vi med matpakke til en felles matpause, og klær vi ikke er redde for å skitne til. Det vil bli satt fram kaffe og saft.

Aktiviteten passer best for familier med barn i ungdomsskolealder og oppover. Disse familiene vil derfor bli prioritert om det er mange som ønsker å være med.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 09.45 i IOGT sine lokaler i Globusgården. Adressen er: Dronningensgate 1A, 3211 Sandefjord. Vi setter ut Enestående Familier-flagget vårt nede ved inngangen. Dere finner dere oss oppe i 4.etasje.

Vi holder på til ca kl 15.00.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer nå, legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du står på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender e-post fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene vil bli fordelt 2. februar.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Har du glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere :)

Med vennlig hilsen lederne for dagen, Wenche og Cecilie.

Informasjon

Dato

16. feb 2019

Klokkeslett

9:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Wenche (tlf 986 03 647) og Cecilie (tlf 413 25 013)

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Dronningens gate 1a, Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 22. januar
20:00
Slutt: 1. februar
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding