Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til juleverksted 1. desember

Tradisjonen tro blir det stort juleverksted i år også!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Lørdag 1. desember kl 12 inviterer vi -sammen med Juba, til juleverksted i IOGTs lokale. Det ligger i 4. etasje i Dronningensgate 1a, tvers overfor Circle K ved politistasjonen. Stedet vil være skiltet med Enestående familiers beachflagg på utsiden, har heis og det er gode parkeringsmuligheter i parkeringshuset rett ved.

Vi stiller med alt materiell og det vil som vanlig være anledning til å lage litt av hvert, som for eksempel supersøte snømenn av tennissokker, hyggelige julekort, pynta fyrstikkesker og litt julepynt. Kanskje lager vi også våre helt egne buttons (diameter 3,5 cm)? Ta gjerne med noen fotografier for å gjøre dine buttons enda mer personlige :)

Viktigere enn akkurat hva vi gjør og hvor kreative vi er, er at vi møter og blir litt kjent med andre enestående familier. Det er som regel en god blanding av nye familier og "gamle travere" med på de ulike aktivitetene våre gjennom året.

Vi satser på å holde på tre timers tid. Det er lurt å ha på klær som tåler litt søl. Når det går mot slutten, hjelper alle til med litt rydding før man pakker sammen for å dra hjemover.

Ta med: En eske e.l til å frakte tingene dine i og vannflasker og eventuelt enkle matpakker til deg og dine.

Oppmøte: Seinest kl 12 i 4. etasje i Dronningensgate 1a i Sandefjord. Vi starter som vanlig med en enkel og uformell hilserunde. Det er såå mye lettere å smalltalke etterpå når vi vet fornavn på hverandre og om andre er nye eller har vært med i Enestående familer en stund :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Det er imidlertid alltid folk med som har reservert seg mot fotografering og det skal respekteres.

Ingen deltakerpris denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå kommer det opp en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er sendt til din epostadresse.

Melder du din interesse etter at de 50 tilgjengelige plassene er passert, registreres du automatisk på ønskelista.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig førjulslørdag med både nye og "gamle" familier :)

Vennlig hilsen Ingvild og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

1. des 2018

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Dronningens gate 1a Sandefjord

Antall plasser: 50 Gjenværende: 17

Pris: Gratis

Start: 30. oktober
7:00
Slutt: 30. november
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding