Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til Gravity sports trampolinepark i Larvik søndag 06.mai

Bli med oss på en hyggelig ettermiddag på Gravity.

Vi møtes for en felles stund i et av bursdagsrommene. Her tar vi oss en matbit og drikke før vi skal hoppe i trampolineparken. 

Dette Blir gøy!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 06. mai møtes vi på Gravity sports i Larvik kl. 16.45 for et hyggelig pizzamåltid sammen på bursdagsrommet. Her kan vi bli litt kjent før vi skal boltre oss både store og små i trampolineparken :-)

Ta gjerne med: En vannflaske om du ønsker. Ellers vil det være vannstasjoner i trampolineparken. Det trengs antisklisokker, men det er inkludert og det får du når du møter opp. Alle får et par pizzastykker hver og en drikke, og tilbud om slush til dessert.

Oppmøteplass: Kl. 16.45 i hovedinngangen på Gravity. Her står lederne lett synlige i røde T-Shorter. Vi går samlet inn på bursdagsrommet kl. 17.00. Det er gratis parkering rundt hele bygget til Gravity.

Som alltid er foreldre ansvarlige for egne barn.

Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig ALLE voksne til å unngå kioskhandling på aktiviteter i Enestående familiers regi.

Sikkerhet

Forhåndsregler for sikkerhet

Foresatte har ansvar for egne barns aktiviteter på Gravity Sports og oppfordres til å gå gjennom alle parkens sikkerhetsregler før hvert besøk. Det er viktig å snakke om barnets ferdighetsnivå og forutsetninger og tilpasse aktivitetene etter dette. Vi har trampoliner og høyder beregnet for eldre barn og unge, og oppfordrer foresatte til å veilede sine barn i forkant og under besøket.

Barn under 10 år må alltid ha med foresatt eller ansvarlig voksen i parken.

For å hoppe i parken må du ha allmenn god helse og funksjonsnivå og tilpasse aktiviteter etter egne ferdigheter. Har du dårlig rygg eller knær, anbefales ikke denne aktiviteten. Voksne og barn uten treningserfaring anbefales å utfordre seg selv gradvis, og alle anbefales å varme opp forsiktig.

Gravity Sports praktiserer et advarselssystem for å sikre alle besøkendes velferd og trygghet. Parkens mange vakter og instruktører vil være tilstede for å veilede og rettlede aktivitetene, men dersom noen besøkende etter to advarsler ikke følger gjeldende retningslinjer, blir de bedt om å forlate parken. Inngangsbillett refunderes ikke.

For mer informasjon om parken, gå inn på https://gravitysports.no

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Meld fra om eventuelle allergier som må tas hensyn til i beskjedfeltet for påmelding, så får vi gitt beskjed til de som skal lage pizzaene. Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Vi vil starte fordeling av de 25 plassene så klokt og rettferdig som mulig den 25.04. Familier fra Sandefjord og Tønsberg og omegn vil bli prioritert.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Liselotte (950 24333) og Anette (916 34196)

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

6. mai 2018

Klokkeslett

16:45 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Anette Malme

Telefonnummer: 916 34196

E- post : Sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Hegdalveien 59, Larvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 16. april
21:30
Slutt: 30. april
19:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding