Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til filmvisning 26. oktober

Har du hatt lyst til å ta med barnet ditt på kino, men opplevd at det går veldig lite filmer for de minste?

I så fall håper vi du benytter muligheten nå på lørdag 26. oktober, når Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til visning av koselige "Karsten og Petra blir bestevenner".

Vi låner IOGTs store flotte lokale midt i Sandefjord sentrum. Her møtes vi kl 16.30 og starter som vanlig med en enkel og uformell hilserunde. Da har vi tid til at barna får leke litt og til at både voksne og barn blir litt kjent før vi snurrer film.

Filmen blir vist på kjempestort lerret. Siden denne aktiviteten er skreddersydd familier med de yngste barna, er det rom for både tissepause og for at de som synes det blir litt lenge å sitte stille, kan gå og leke litt underveis i filmen.

Du tar med: 

  • noe barnet kan sitte på (pute, sitteunderlag, liten saccosekk e.l.)
  • tutekopp e.l. til de som trenger det til drikken sin

Enestående familier tar med: Det som trengs av kaffe, te, brus, saft, kjeks/snacks og godteri slik at det blir likt for alle.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 16.30. Dronningens gate 1a, 4. etg. Tvers overfor Circle K ved politistasjonen. Se etter Enestående familiers store beachflagg utenfor inngangen.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. På denne aktiviteten er det nå åpnet for «førstemann til mølla, det vil si at de første som melder seg på automatisk får plass.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Cecilie

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

26. okt 2019

Klokkeslett

16:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cecilie

413 25 013

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Dronningensgate 1a, Sandefjord

Antall plasser: 30 Gjenværende: 20

Pris: 0

Start: 20. oktober
15:20
Slutt: 25. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding