Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til familiejulebord 1. desember

Vi har den glede av å nok en gang invitere til koselig familiejulebord på Grand i Larvik!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Grand hotel har lang tradisjon i å gjøre mye ut av jula og arrangerer blant annet årlige familiejulebord som er svært populære.

Det blir julestemning, nye bekjentskaper, buffèt med nyyydelig julemat, assortert utvalg av desserter og kaker samt brus og kaffe/te.

Vi kan gå rundt juletreet og har hørt rykter om at nissen også kommer en tur innom. Kanskje har han med noe til barna?

Ved stor pågang vil vi prioritere familier fra Larvik, Sandefjord og Tønsberg som ikke tidligere har vært med på familiejulebordet.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 14 på Grand i Larvik. Lederne er lette å få øye på rett på innsiden.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person (barn under 4 år gratis). Betales rett før/ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 familiejulebord

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser. De fordeles så klokt og rettferdig som mulig 18. november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til dagen før aktiviteten går av stabelen, så vet du det om du ser vi prøver å ringe deg. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Frem med finklærne, vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen de frivillige lederne for dagen

Renate, Tone og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

1. des 2019

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 39, Larvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 5. november
17:00
Slutt: 16. november
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding