Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til bowlingsøndag i Tønsberg.

 

Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til hyggelig bowlingsøndag i Tønsberg.

Drevne og amatører er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3-4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17. mars skal vi hygge oss med bowling, burger & fries på Kilden bowling og Groovy Diner i Tønsberg.

Vi møtes i foajeen på Kilden Kino, rett ved Groovy Diner.

Når vi har fått hilst på hverandre, går vi samlet ned i kjelleren til bowlingen, hvor vi skifter til bowlingsko og bowler en times tid.

Etterpå koser vi oss med prat, burger & fries på Groovy Diner.

Har du ikke vært med oss på noe før, er dette en superfin anledning til å bli kjent med tilbudet og ikke minst andre voksne som også ofte er aleine med barna/ungdommene sine. Det kommer hele tiden nye familier med og som oftest er vi en fin blanding av nye og 'gamle' på de forskjellige aktivitetene gjennom året.

Ta med: Vannflasker (vi handler ikke brus o.l. under spillingen).

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn på tur med oss, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Senest 13.45 i foajeen, rett ved Groovy Diner.

Lederne er lette å få øye på i rødt. (Rød t-skjorte / rødt skjerf)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. F.eks. allergier e.l.  Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Noen dager før aktiviteten går av stabelen sender vi ut en påminnelse på epost til alle deltakerne.

Står du fortsatt på ønskelista etter at de 30 plassene er fordelt 05. mars, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Renate og Merethe tlf. 911 99 788

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

17. mars 2019

Klokkeslett

13:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Merethe

Telefonnummer. 911 99 788

E- post: Sandefjord@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 15. februar
18:00
Slutt: 3. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding