Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til bowlingsøndag 7. oktober

Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til en hyggelig bowlingsøndag i Sandefjord.

Vi ønsker både nye og 'gamle' enestående familier velkommen :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 7. oktober skal vi hygge oss med bowling, pizza, brus og kaffe på Metro bowling :)

Planen denne dagen: Skifte til bowlingsko. Vi deler oss så i grupper og spiller i ca 1,5 time. Etter litt håndvask samles vi og koser oss med pizza, brus og kaffe.

Har du ikke vært med oss på noe før, er dette en superfin anledning til å bli kjent med tilbudet og ikke minst andre voksne som også ofte er aleine med barna/ungdommene sine. Det kommer hele tiden nye familier med og som oftest er vi en fin blanding av nye og 'gamle' på de forskjellige aktivitetene gjennom året.

Det er kiosk og andre fristelser på stedet. I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha mulighet til å delta på aktivitetene, uansett størrelse på lommebok. På steder vi besøker hvor det også er kiosk, oppfordrer vi derfor alltid foreldre/foresatte til å unngå kioskhandling under aktiviteten med oss og gjerne også snakke med barna/ungdommen om det på forhånd slik at de er forberedt.

Ta gjerne med: Vannflasker. 

Oppmøteplass: Kl 13.45 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne har på røde t-skjorter med 'Er du enestående?' på ryggen og er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i privatbilene våre.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen om du ønsker det.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt beskjedfeltet til å informere oss om eventuelle matallergier. Umiddelbart etterpå kommer det opp en rød tekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter og da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Noen dager før aktiviteten går av stabelen sender vi ut påminnelse på epost til alle deltakerne.

Står du fortsatt på ønskelista etter at de 30 plassene er fordelt 17. september, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe!

Vennlig hilsen Camilla og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

7. okt 2018

Klokkeslett

13:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Hinderveien 8

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 2. september
18:14
Slutt: 6. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding