Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Tegnekurs med kunstneren Verena Waddell

Sandefjord- og Tønsberggruppa arrangerer en kreativ dag med tegnekurs i Tønsberg.

Vi gleder oss til å lære tegneteknikker av Verena Waddell som holder kurset sammen med Mina Myhre:-)

Aktiviteten passer for dere som liker å tegne og som har lyst å lære mer om tegning, fra 7 års alder og oppover. Her skal barna, ungdommen og de voksne enestående få kose seg med kreativ utfoldelse.

Les detaljert informasjon om tegnekurset under.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 08. april møtes vi på Sandeåsen skole i Tønsberg til kursstart kl. 10.00 med oppmøte kl. 09.45. Kurset avsluttes kl. 16.00.

Ta med: Matpakke og drikke til deg og dine. Det kan også være lurt å jobbe i noen klær det ikke er så farlig med.

Oppmøteplass: Sandeåsen skole i Tønsberg, Sandeveien 30. Gå inn inngangen ved SFO som ligger på venstre siden av skolebygget når du kommer fra parkeringsplassen. Vi setter opp en rød ballong på utsiden av døra. Kommer du med buss er det busstopp på Olsrød park/Olsrødkrysset.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Står du fortsatt på ønskelista etter at aktivitetens plasser er fordelt ca 3. april, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Informasjon fra Verena og Mina om kurset "Tegne teknikker kurs 8 april 2018":
  
  Vi starter med en helt generell tegneopgave del 1      10min

1  DEL 1: Fortsetter fritt og lekent med vått i vått akvarellteknikk    30min    vi ser imellomtiden på noen SURREALISTISK UTTRYKK
   Arket skal ligge å tørke til etter pause

2.  Observeree og tegne etter foto.      120min
  Amfibier og insekter A4 størrelse
   -tegner opp etter geometrisk inndeling
   -lager en valør-skala på A5 størrelse
   -skyggelegging med stubb
   -lysner med diverse type viskel teknikker viskelær

     PAUSE             15-30min

3  DEL 2: Lete opp figurer i akvarellen, tegne opp og benytte    90min     skyggelegging, kontraster i farger, lysne for å få frem volum og     form, samtidig som komposisjon får en balansert og interessant     helhet.                

4  STILLEBEN konturtegning i blinde-snu arket 4 ganger og dette danner   en spennende komposisjon…fylle inn med ulike valører     60min                                     

  Vi avslutter med oppgave som er linket opp mot generelle     15min   introduksjonsoppgave

Oppgavene gir innføring i noen teknikker som gir grunnleggende og nødvendige ferdigheter innen tegning, som observasjon, komposisjon, proposjoner, valører og balanse.
Det er lagt opp til at det også skal være rom for hver enkelt å utforske og stimulere fantasien og ikke minst bli inspirert til å fortsette videre.
Da det er aldersforskjell blant deltagere vil det være ulikt hva alle vil/kan gjøre innenfor rammene. Vi legger inn noen `hvileoppgaver`, om det skulle trenges.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Ingvild (930 72110) og Anette (916 34196)

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

8. april 2018

Klokkeslett

9:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Anette Malme

91634196

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Sted

Sandeåsen skole

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 27. mars
21:00
Slutt: 5. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding