Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Karneval og underholdning 16. februar

Det er karnevalstid -bli med du også, da vel :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 16. oktober henger vi oss på Jubas 5-års feiring av seg selv og det blir karneval, underholding (ryktene sier at det kommer en klovn som er skikkelig flink), pølser og brus i IOGTs store lokale i Sandefjord sentrum.

Vi regner med at det vil bli en god blanding av nye familier og 'gamle travere' som på de fleste aktivitetene våre gjennom året, så ingen grunn til å nøle om du har lyst til å starte helga med å bli litt kjent med andre voksne som også er mye alene med sine barn. En ekstra bonus denne dagen er du også får muligheten til å bli kjent med Sandefjord Jubaklubb og tilbudet deres :)

Ta med: Karnevalstøy (eller ha det på når du kommer). Voksne kan også kle seg ut om de vil -vi håper det er noen som tør ;)

Oppmøte: Kl 17.30, Dronningensgate 1a Sandefjord. Det er heis på stedet. Leder har på gul vest og er lett å få øye på når man kommer opp.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person som betales kontant ved fremmøte.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en blå tekst på skjermen din om du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Melder du deg på etter at de 35 plassene er passert, registreres du automatisk på ønskelista. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Bare ta kontakt om du lurer på noe :)

Vennlig hilsen Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

16. feb 2018

Klokkeslett

17:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Sted

Dronningensgate 1a Sandefjord

Antall plasser: 35 Gjenværende: 15

Pris: Kr 20,- pr person

Start: 6. februar
20:00
Slutt: 15. februar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding