Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Kaffekos og kino 24. mars

Sandefjord- og Tønsberggruppa drar snart på kino!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med litt eldre barn/ungdommer.

Vennligst les all informasjonen nedenfor før du melder din interesse.

Søndag 24. mars er planen å møtes på Hjertnes kino- og kulturhus for en hyggelig ettermiddag/kveld.

Vi lar ungene/ungdommene gå på kino sammen med hver sin popcornmeny, vi voksne sitter i aulaen, prater og blir bedre kjent med hverandre over en kaffekopp eller tre.

Kinoprogrammet er nå klart og filmen blir Captain Marvel!

Ta med: Godt humør :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle skal ha anledning til å være med, selv om lommeboka er slank. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 18.30 i kinoaulaen. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr barn/ungdom som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 17. mars.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Wenche og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

24. mars 2019

Klokkeslett

18:30 - 21:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandefjordsveien 3

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 8. mars
16:03
Slutt: 22. mars
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding