Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Grilling og gokartkjøring 27. mai

Vi gjentar suksessen og inviterer til en herlig dag ute med gokartkjøring og grilling på Håsken i Andebu :)

Aktiviteten er skreddersydd enestående mammaer og pappaer med barn fra 10 år og oppover.

På Håsken i Andebu er det gokarter til både voksne og barn. Barn MÅ ha fylt 10 år for å få lov til å kjøre.

Hva skjer'a? 

Kl 12 samles vi i kiosken/kafèen på stedet. Der får vi en grundig opplæring av banemannskapet og leser og signerer egenerklæringsskjema. Etterpå registreres alle kjørende, vi får utdelt hver vår hette og så bærer det i vei til garderoben hvor vi finner kjøredresser og hjelm.

Det er èn bane og vi skal kjøre 3 heat hver. Alle kjører hver sin gokart. Barn kjører sammen med barn og voksne kjører sammen med voksne. På gokartbanen regnes man som voksen ved fylte 15 år og da kjører man selvsagt sammen med mammaene og pappaene. Umiddelbart etter hvert heat får vi en utskrift som viser beste rundetid og slikt.

Joggesko anbeales. Det er IKKE værforbehold, så pakk med deg tørt skift om det ser ut til å bli noe annet enn en god og varm solskinnsdag. Når man kjører gokart i regn/på klissvåt asfalt er nemlig ethvert forsøk på holde seg sånn noenlunde tørr helt bortkastet ;)

Stedet har tønnegriller og piknikbenker plassert med flott utsikt over banen. Der lager vi oss en base og koser oss med prat, grilling og spising mellom slagene.

I kiosken er det litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig til å unngå helt kioskhandling på tur med oss. 

ALLE påmeldte, voksne og barn over 10 år, regnes som kjørere. Yngre søsken kan gjerne bli med og heie oss frem på banen og slikt, men skal IKKE meldes på.

Ta med: Enkel grillmat/nistepakke til deg og dine, vannflasker, kaffe/te. Vi ledere ordner grillkull og tennvæske.

Oppmøte: Kl 11 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne har på røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen og er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk i privatbilene våre.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før :)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, for eksempel om du har vært med på aktiviteten før og nå har lyst til å bli med igjen eller kanskje er helt ny i Enestående familier.

Umiddelbart etterpå kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

De 30 plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig fredag 27. april. Familiene som har fått plass vil da få en bekreftelse på epost fra oss.

Står du fortsatt på ønskelista når turens plasser er fordelt, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss til en trivelig og fartsfylt dag!

Vennlig hilsen Camilla Sandvold og Nina Boberg

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

27. mai 2018

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50,- pr person

Start: 15. april
20:00
Slutt: 20. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding