Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Bugården ishall 8. mars

Sandefjord og Tønsberggruppa synes vinter uten snø og frosne innsjøer er litt kjedelig. Men vi lar oss ikke stoppe og blåser istedenfor støvet av skøytene for å hygge oss i Bugården ishall!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 2 -3 år og oppover.

Bugården ishall er nybygd og ligger rett ved siden av svømmehallen i flotte Bugårdsparken i Sandefjord.

Isflata har størrelsen til en hockeybane (30 x 60 meter) og er gratis for alle i åpningstidene i sesongen.

Finn frem skøytene og bli med ut på glattisen!

Det er anbefalt å bruke hjelm.

Mangler du skøyter, kan det godt hende Utlånsentralen har noen som passer. Helt gratis det også :)

Er vi så heldige at dagen kommer med fint vær, tester vi ut den nye isflata midt i sentrum istedenfor. Der er det både bålpanne og høyttaleranlegg. Alle påmeldte får beskjed når det nærmer seg :)

Ta med deg: Nistepakke, vannflasker og termos med noe varmt.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at en del har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 11.30 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

Melder du din interesse etter at de 30 plassene er passert, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. kan få med deg og dine også.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Håper vi sees!

Vennlig hilsen

Nina

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

8. mars 2020

Klokkeslett

11:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Bugården ishall

Antall plasser: 30 Gjenværende: 20

Start: 20. februar
8:00
Slutt: 7. mars
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding