Sandefjord og Tønsberggruppa busser til Skien Badeland!!

Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til Skien Badeland med buss søndag 24.november.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 24.november busser vil til Skien Badeland. Vi skal bade og kose oss sammen og spise pizza i fellesskap.

Skien Badeland har mye gøy for liten og stor. Der finnes idrettsbasseng, bølgebasseng, stupebasseng, boblebad, barnebasseng, vannsklie, boblebad og strømkanal med mer :)

Alle voksne har ansvar for egne barn i basseng, garderober og på hele turen.

Bussen vil plukke opp deltakere i Tønsberg, Sandefjord og Larvik før vi drar videre til Skien.Husk bilseter til barn!

Dette er et tilbud kun til de som velger å være med oss med busstransport.

Ta med: Drikkeflaske med vann og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: I utgangspunktet så kan man gjerne ta bilder av egne barn, men vær oppmerksom på at Skien Badeland kan ha bestemmelser mot fotografering. Vær også klar over at mange av våre deltakere har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. Voksne må ta med bilseter for barn til bruk i bussen!

Oppmøte: Kl 08:15 foran Tønsberg jernbanestasjon for de som bor i Tønsberg og omegn. Obs! Bussen går 08:30. Leder Renate vil være på plass her.

Oppmøte kl 08:45 på Jotun Nybyens parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord. Bussen går derfra kl  09:10 Leder Ingvild vil være på plass her.

Oppmøte kl 9:15 på Larvik jernbanestasjon/busstopp/taxi i Storgata. Bussen går herfra kl 09:40 mot Skien og Skien Badeland.

Bussen ankommer ca 10:15 til Badelandet. Vi bader og koser oss, og tar en lunsjpause kl 13. Da får vi servert pizza med drikke til.

Gi beskjed dersom du har matallergier i kommentarfeltet ved påmelding.

Retur: Oppmøte ved utgangen av Skien Badeland kl 15:45 og bussen drar hjemover igjen kl 16:00. Bussen stopper på de samme stoppestedene på vei hjem igjen (Larvik, Sandefjord og til slutt Tønsberg).

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 badeland

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender e-post fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser e-post kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 21.november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din e-postadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Renate og Ingvild.

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

24. nov 2019

Klokkeslett

10:15 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ingvild Sønju

(mobil 93072110)

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Moflatvegen 38, 3733 Skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 16. november
13:00
Slutt: 21. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding