Horten og Nedre Glomma reiser til Tusenfryd å tester nerver til store og små i skikkelig halloween stemning.

Halloween på Tusenfryd

Horten og Nedre Glomma reiser til Tusenfryd å opplever litt halloween morro

Hortensgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Vi reiser på tur med Nedre Glomma.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Litt forskjellige aldersgrenser inni parken denne dagen. Det er delt inn i soner etter hvor skummelt det er. Men selve inngangen er tillatt for alle. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

24 oktober reiser vi til Tusenfryd og blir med på litt halloween gøy. Vi skal være der fra kl 11 til 17.

Parken er delt inn i aldersgrenser på forskjellige "soner" denne dagen så de som ikke vil blir skremt

 Selve inngangen i parken har ingen aldersgrense.

 Barnelabyrinten vil være på plassen ved Space Shot. Her er det tillatt for alle. Her kan du svare på spørsmål og gjøre enkle oppgaver. Kanskje blir det belønning????? 

Blodig smil vil være på Amfiscenen. Her er det anbefalt aldersgrense 15 år. Evt 12 sammen med forelder.

Zombie-laboratoriet vil være ved den store radiobil plassen. Her er det også anbefalt aldersgrense 15 år, evt 12 år sammen med forelder.

 Det er ikke alle karusellene som er oppe. Men de fleste er det.

Det er hyggelig hvis dere vil kle dere ut men ingen tvang.

Vi skal reise med buss denne gangen. Mer info kommer på mail til de som får plass.

 Det blir også bespisning inne på Tusenfryd. Alle hekser å zombier trenger kanskje å varme seg litt og fylle magen så de holder ut hele dagen.

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Godt humør og litt varme klær. Kan bli kjølig å være ute i mange timer. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: De som får plass får mail om tid å sted.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8035 halloween Tusenfryd.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 21.10.20

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla og Carina.

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier avd Horten og Nedre Glomma

Informasjon

Dato

24. okt 2020

Klokkeslett

8:45 - 18:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Camilla Eriksen

Telefonnummer: 94094081

E- post: horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Fryds vei 25. 1407 Vinterbro

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 13. oktober
0:00
Slutt: 16. oktober
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding