Tønsberggruppen inviterer til Freialand i høstferien, 10. oktober

Vi er så heldige å få invitere til tur til Freialand

Vi er så heldige å kunne invitere et knippe familier på dagstur til Oslo for omvisning på Freialand, se gjerne:
https://www.freia.no/opplev-freia

Vi skal hygge oss sammen og lære masse om sjokolade og det blir selvfølgelig mulighet for smaksprøver :) Dette blir skikkelig stas!
Familier fra Tønsberg og Færder vil bli prioritert. Aldersgrense: 10 år. Vennligst ikke meld på yngre barn :)

Veldig flott om du leser ALL all informasjonen under før du melder din interesse. Det er veldig viktig!                                          
OBS OBS!

Freia kan ikke tilrettelegge for allergier og det finnes ikke nøttefrie soner. Freia opererer også med en nedre aldersgrense på 10 år, dvs. at barna som er med på aktiviteten MÅ være min. 10 år (eller fylle 10 år inneværende år). 

Tirsdag 10. oktober møtes vi på Aulerød pendlerparkering ved E18 senest kl. 09:50 for å dra med buss til Freia sjokoladefabrikk i Oslo. Vi skal reise sammen med en gruppe fra Enestående familier i Larvik. 

Trenger du transport til/fra Aulerød, eller har plass til noen ekstra i bilen din, vennligst skriv i beskjedfeltet når du melder interesse for å være med.                               

Vel fremme i Oslo er det lurt å spise de medbrakte matpakkene våre før omvisningen begynner. Vi ønsker ikke at noen spiser mat på bussen, pga. lukt etc.

Etter omvisningen skal vi spise middag sammen, de som får plass får informasjon om hvor/hva slags mat. På spisestedet skal vi kose oss sammen før bussen går i retur hjemover.     

I og med at vi reiser til Freia en hverdag så vil personalbutikken være åpen denne dagen. Normalt ønsker vi ikke at noen handler i slike butikker/kiosker, men her kan en visstnok gjøre "gode kjøp" og vi åpner derfor opp at hver familie kan bruke inntil kr. 300 i butikken (om en ønsker, det er selvfølgelig ikke noe en må gjøre - men da er det greit å vite og snakke om at enkelte kanskje kommer til å handle noe denne dagen).

Bussen går i retur ca. kl. 18:00 og vi satser derfor på å være i Tønsberg senest kl. 19:30.

Ta med deg: 

  • vannflasker og termos med kaffe/te om dere ønsker
  • matpakker til lunsj og evt. noe frukt og snacks 
  • mulighet for å handle for inntil kr. 300 i personalbutikken til Freia

Lederne tar med: godt humør 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Merk dog at vi har åpnet opp for at hver familie kan handle for inntil kr. 300 i personalbutikken på Freialand av egne midler.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 09.50 ved Aulerød pendlerparkering på Sem. Møt presis. Trenger du å sitte på med noen til / fra Aulerød er det fint om du skriver det i beskjedfeltet når du melder interesse for å være med, likeså om du har plass i bilen til noen andre :) Vi tar en liten hilserunde når alle er kommet. Husk å ta postafen før avreise dersom noen i familien blir syke av å kjøre buss.

Foreslått deltakerpris: Kr 80,- pr. person evt. maks 200. pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Tønsberg

Informasjon

Dato

10. okt 2023

Klokkeslett

9:50 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karianne

Telefonnummer: 92241748

E- post: tonsberg@enstaaendefamilier.no

Sted

Aulerød pendlerparkering, Aulerødkrysset, 3171 Sem

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 80

Start: 15. august
15:30
Slutt: 10. september
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding