Tønsberggruppa inviterer til høstferietur til Gautefall 12.-15. oktober

Tønsberggruppa inviterer til høstferietur til Gautefall 12.-15. oktober. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 12. oktober drar vi til Gautefall for å oppleve høst på fjellet. Vi har leid en stor hytte som ligger i et naturskjønt område av Telemark, her finner du små koselige vann og muligheter for turer i skog, mark og i den storslåtte og vakre norske fjellheimen. Vi skal spille spill, være på tur ute og kose oss sammen små og store. For de som ønsker å ta med egen sykkel er dette også mulig.
Hver familie vil få eget rom med eget bad :)

Vi legger opp til tur ute både fredag og lørdag, f.eks. denne: https://ut.no/turforslag/118104/himmelriket-pa-gautefall 

Vi vil prioritere familier fra Tønsberg og Færder. For å være med er det en forutsetning at vi kjenner dere litt fra tidligere gjennom dagaktiviteter :)

Vi har som vanlig fokus på det sosiale og enkle gleder, og ønsker en tur der både voksne og barn legger fra seg mobilen/nettbrett. Vi forventer også at alle som er med bidrar i det sosiale og i god "dugnadsånd" gjennom langhelgen (matlaging m.m.).

Ta med deg: 

  • Sengetøy (laken, dyne- og putetrekk) og håndklær
  • klær etter vær
  • gode sko, gjerne vanntette, til tur
  • matboks, termos m.m.
  • Mat og drikke til deg og dine til alle måltider - lederne har med middag til fredag og lørdag

Lederne tar med: Middag fredag og lørdag, samt noe lørdagsgodt/snacks.  

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: på hytta fra kl. 17:00 dog senest kl. 19:00, der vi skal ha det sosialt sammen og bli bedre kjent før vi tar kvelden. Adresse sendes til de som får plass.

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne og Karina

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Tønsberg

Informasjon

Dato

12. okt - 15. okt 2023

Klokkeslett

17:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karina

Tlfnr. 41330072

E- post tonsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Gautefallveien 1155, 3750 Drangedal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 3. september
9:00
Slutt: 18. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding