Tønsberggruppa inviterer til gamingkveld 6. oktober

Tønsberggruppa gjentar suksessen med gamingkveld :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne. :) Dersom det er mange på ønskelisten vil vi prioritere familier fra Tønsberg og Færder :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år og oppover som liker å game og spille spill. Det er mange spill som også passer for jentene, så dette er ikke ment som en aktivitet mest for guttene altså ;) ;)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 6. oktober gjentar vi suksessen vi hadde i våres med gamingkveld i Fritid Færder sine lokaler på Teigar ungdomsskole. I samarbeid med dem skal vi igjen få lov å prøve oss på div. gaming og andre spill. Her finnes div. gaming-pc'er, nintendo switch, biljard, airhockey, bordtennis, etc. Her kan vi fordype oss i Minecraft, Super Mario, Fortnite eller hva man måtte ønske å spille, med topp moderne gaming utstyr. Foreldre er med hovedsakelig for å mingle og skravle med de andre voksne, men det er mulig for den eldre garde å få prøvd seg litt på gaming om dere har lyst :) Sist var det f.eks. en kjøresimulator som var veldig gøy å prøve, også for oss voksne :) 

I løpet av ettermiddagen koser vi oss med pizza og brus. 

Vi holder på til ca. kl. 20.

Ta med deg: 

  • vannflasker

Lederne tar med: 

  • brus, kaffe / te og bestiller pizza. Gi beskjed om evt. matintolleranser.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 17 ved hovedinngangen til Teigar Ungdomsskole. Det vil stå et beach-flagg ute med logoen vår på så dere vet hvor dere skal gå inn. Vi tar en enkel hilserunde når alle er kommet, alle må møte presis :).

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne og Karina

Frivillige aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Tønsberg

Informasjon

Dato

6. okt 2023

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karina

Telefonnummer: 41330072

E- post: tonsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Øvreveien 9, 3121 Nøtterøy

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25

Start: 3. august
9:30
Slutt: 22. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding