Sandefjord- og Tønsberggruppen inviterer til sykkelferie i Trysil 5.-11. juli

Sandefjord- og Tønsberggruppen inviterer til en aktiv sommerferietur til Trysil i uke 27. 

På Gullia i Trysil er det rundt 30 km med sykkelstier i ulik vanskelighetsgrad, et mekka for dem som liker å være ute og trygge på sykkelsetet.
"Enestående familier" dekker kostnad til å leie terrengsykler til alle deltakerne på turen, i tillegg får vi et par instruktører til å vise oss både sykkelsikkerhet og teknikk. 
Se gjerne:
Stier i Gullia (trysil.com)

For dem som er ekstra komfortable på sykkelsetet er det mulig å kjøpe heiskort for å ta med sykkelen opp på fjellet og sykle ned "Magic Moose", en av Nord-Europas lengste flytstier. Det er supergøy og utfordrende, les mer:
Magic Moose - 7 km lang flytsti i Trysil Bike Arena

En må i så fall dekke kostnad til heiskort på egenhånd, det skal være mulig å kjøpe enkelttur med heisen - det koster rundt kr 200 / tur (evt. 250-280 for to turer).

Vennligst les all informasjonen nedenfor før du melder din interesse.
Vi deler dette oppholdet i to puljer slik at flest mulig får oppleve hvor fantastisk flott det er på fjellet om sommeren og hvor gøy det er å utfordre seg selv litt på de artige sykkelstiene i Gullia.

Pulje 1: 5. -  8. juli
Pulje 2: 8. - 11. juli
Når du melder din interesse er det fint om du skriver i kommentarfeltet hvilken av puljene som passer for deg. Vi må også få vite høyde på deg og dine barn, slik at vi får leid riktig sykkel til dere. 
Innsjekk etter kl. 16, utsjekk kl. 11. Ankomst- og avreisedag blir uten felles aktiviteter.

En må komme seg til Trysil på egenhånd, vi kan evt. være behjelpelige med å hente deltakere i Trysil om en kommer med offentlig kommunikasjon. Noter gjerne om du har plass i bilen til noen ekstra, evt. om du gjerne skulle sittet på med noen. En må i så fall påregne at en deler på drivstoff- og kostnad til bompenger. (dette tar dere i så fall dere i mellom)

Vi skal overnatte i to store hytter like ved alpinbakken, hver familie får sitt eget rom.
Enestående familier dekker som nevnt kostnad for sykkelleie og timer med instruktører, i tillegg middag alle dager med unntak av innsjekk- og avreisedagene. Da må den enkelte familie ordne for seg og sine (vi har tilgang på grill/bålpanne, om noen ønsker å grille). All annen mat og drikke står den enkelte for selv.
Det vil bli lagt opp til noe felles turopplegg og samlinger, men man står også fritt til å benytte seg av tilbudet på Gullia så mye man ønsker under oppholdet. Ellers er det også mulighet for fine turer i skogen for de som ønsker en roligere aktivitet :)

Mer informasjon kommer etter hvert til deltagerne på turen.

Ta med deg: 

  • hjelm
  • sykkellås
  • vindtett og evt. vanntette klær som er gode å sykle i
  • solkrem og solbriller (evt. raske briller ;)  )
  • tynne hansker/sykkelhansker
  • matboks/termos/flasker
  • tursekk
  • sengetøy og håndklær (på noen av rommene er det køyesenger, på andre dobbeltseng eller familiekøye - i forhold til laken).
  • mat og drikke og det man ellers skulle trenge (det er butikker i kort kjøreavstand fra hytteområdet).  Husk at dere selv må ha med/lage middag selv første kvelden og at dere må ha med mat og drikke til alle måltider (utenom middagsmat til de to "sykkeldagene").
  • campingstol til deg og dine, om ønskelig. Det er dessverre ikke utemøbler på hyttene.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. På denne turen er det dog OK å handle på matbutikk el.l. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Fra kl. 16 - adresse sendes på egen mail. Ring leder, Karianne, tlf. 92 24 17 48, ved ankomst. Vi tar sikte på felles middag kl. 18:00 på ankomstdagen så fint om alle familiene er kommet i god tid før det :)

Foreslått deltakerpris: Kr 250,- pr person, max. kr. 750 pr. familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. Vi vil prioritere familier fra Sandefjord og Tønsberg, som har vært med oss på dagsaktivitet tidligere (som vi dermed kjenner litt fra før) - og familier som ikke tidligere har vært med på sykkelferie i Trysil. Det er ca. 40 plasser fordelt på de to puljene, så her er det gode muligheter til å få noen fine dager på ferietur :)

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

5. juli - 11. juli 2022

Klokkeslett

16:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:  Karianne

Telefonnummer: 92 24 17 48

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Skistar Trysil

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250

Start: 7. mai
10:45
Slutt: 21. mai
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding