Sandefjord og Tønsberggruppa tar ei litta 2 dagers hyttetur til Bø med Hortens gruppa!

Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer med seg Hortensgruppa til Bø Camping helga 14-16 August.

Familier med tilhørighet til våre 2 grupper, og som har vært med oss på dagsaktivitet før vil blir prioritert her.

Vi ønsker å gi de litt eldre barna mulighet til å finne hverandre. Derfor passer dette for 8-9 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 14 August drar vi til Bø Camping. Her har vi mange muligheter til å kose oss. Med flere lekeplasser og apparater, samt et eget svømmebasseng tilhørende campingen. Vi innlosjeres som familie i hver vår lille PODS (hytte) 4 sengeplasser pr hytte. Utsjekk/utvask av disse blir Søndag 16 August etter frokost. Og avslutter weekenden med en dag inne på Sommarland i Bø (badeparken) fra kl.10.00.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Vi satser på fint vær, så vi kan samles ute. Barna kan finne hverandre, leke og ha det gøy mens vi voksne kan skravle og drikke kaffe. Om noen har kortspill, brettspill eller Kubb etc. Ta det gjerne med! :-)

Hyttene er enkle, UTEN innlagt vann. Vi må derfor benytte felles sanitæranlegg på campingen. Det finns dusj, med denne er det betaling på i form av poletter (kjøpes i resepsjonen). Hyttene har derimot vannkoker/kaffetrakter og 2 kokeplater, samt glass, kopper og et par kjeler til matlaging. Forslag: alle tar med engangsgrill + grillmat, så griller vi sammen på Lørdag ettermiddag/kveld.

Det er et kjøkken disponibelt for campingens gjester, hvor vi kan vaske opp etc.

Alle MÅ ha med: Egen mat for HELE helga, drikke og evt godteri. Samt dyne/putetrekk og laken (merk 1 dobbelseng/sovesofa + 2 køyer pr hytte). Hyttene har dyner og puter.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte Fredag 14/8: Kl 15.00 direkte på Bø Camping. Alle må kjøre egne biler, da vi ikke kan tilby transport denne gangen.

Pakke/vaske ut av hyttene: Søndag 16/8 innen kl.09.45.

Sommarland i Bø: Når alle har pakket og vasket seg ut av sine hytter til kl.09.45. Kjører vi over veien og parkerer bilene utenfor Sommarland. Og nyter noen fine timer i badeparken. Før alle drar hvert til sitt. Satser såklart på STRÅLENDE vær!

Transport: Egne biler

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr familie. Dette inkl opphold/hytte 2 dager + inngang og parkering Sommarland Søndag. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Bø camping. Ikke betal før ankomst ved campingen. Vi refunderer IKKE innbetalinger.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Pga av Covid-19, er VIPPS foretrukket som betalingsform. Vi tar helst ikke kontanter av hensyn til smitte etc.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har ca 25 antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 30/7.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Renate og Camilla

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg & Horten

Informasjon

Dato

14. aug - 16. aug 2020

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Lifjellvegen 51, 3800 Bø i Telemark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200 kr pr familie

Start: 29. juli
19:45
Slutt: 30. juli
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding