Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til en dag med julestemning i Oslo 4. desember

Bli med oss på tur til en julepyntet by og juleteater!

Lørdag 4 desember kl. 14 blir det juleteater på Oslo Nye. Vi reiser inn til Oslo i god tid, slik at alle familier kan rusle litt i "gryta" og kjenne på julestemningen. Vi samles foran teateret kl. 13.30 og går samlet inn.

Etter forestillingen spiser vi felles middag på Hard Rock Kafe, før vi tar bussen hjem. Det er viktig å ha med seg matpakke slik at man ikke blir fryktelig sulten før vi skal spise etter forestillingen.

Forestillingen anbefales fra 5 år. Varighet 2 timer (inkl. pause).

I Snøfall møter du den foreldreløse jenta Selma som bor midlertidig hos naboen Ruth, sammen med hunden Casper. Selmas høyeste ønske er å få en familie. Dette skriver hun i brev til julenissen og brevet finner på mystisk vis veien til nisseriket Snøfall. Etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall ikke er tilgjengelig for vanlige mennesker. Men Selma er kanskje ikke en helt vanlig jente?

Teaterversjonen av Snøfall hadde urpremiere på Oslo Nye Hovedscenen i 2018 og er basert på NRKs julekalendersuksess ved samme navn. Familieforestillingen mottok strålende anmeldelser og ble heddaprisnominert som Beste barneforestilling.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Julestemning, varme klær til en dag i Oslo, godteri/kos under forestillingen, mat og drikke.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi kjører buss til Oslo. Bussen går fra Sandefjord jernbanestasjon kl. 09.00. Neste stopp er pendlerparkeringen v. Sem kretsfengsel kl. 09.20. Så stopper bussen på Tønsberg togstasjon kl. 09.30. Vi regner da med å være i Oslo ca. 11.00. Skriv i beskjedfeltet hvor du tenker å gå på bussen når du melder deg på. Vi regner med at bussen er tilbake i Sandefjord ca. 20.30.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 snøfall.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Informasjon

Dato

4. des 2021

Klokkeslett

9:00 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Ragnhild Negård

Telefonnummer: 93239929

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 1. oktober
10:00
Slutt: 17. oktober
18:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding