🎞🎞🎞OBS OBS OBS. VELDIG KORT VARSEL. Hortensgruppa inviterer til filmen Børning 3 og mat på Groovy Diner på søndag.18 oktober.

Børning 3 og Groovy Diner

Inviterer til en hyggelig ettermiddag med film og mat

Hortensgruppa reiser på kilden kino å ser Burning 3 og spiser deilig mat på Groovy Diner etter filmen. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år. Det er 6 års aldersgrense på filmen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 18 oktober drar vi på kilden  kino å ser Børning 3 og spiser på Groovy Diner etter filmen. Dette er førstkommende søndag så det er kort varsel. så ønsker dere å være med så vær rask å melde dere på :)

Alle får hver sin popcorn meny på kinoen. 

Filmen starter kl 15.30 og slutter 17.10. Familier sitter samlet. 

Fint om alle møter kl 15.00 så vi får tid til å gå i kiosken å hente popcorn å drikke. Vi ordner også med vipps ved ankomst. Alle tar antiback ved ankomst. Store og små. Tenk avstand selv om vi møtes som en gruppa. Hvis alle tenker på å holde avstand og spriter seg til en å en hver tid så hindrer vi forhåpentligvis smitte. 

Etter filmen går vi til Groovy Diner og koser oss med god mat å prater å hygger oss. 

Før vi går inn å spiser så tar alle antiback. Familer sitter samlet. 

Groovy Diner har mange å sørve så vi må ha bestemt på forhånd hva vi skal spise. Dere kan velge mellom to menyer.

Den ene heter Big hunk of love. Den inneholder: Cheddar cheese,crispy bacon, lettuce, caramelized onion, pickles og groovy dressing.

Den andre heter. Look At Me, I am Sandra Dee. Den inneholder: Crispy chicken, garlic dressing, lettuce, tomato og caramelized onion. Det er chips til begge menyene. 

Når dere melder dere på så må dere skrive i beskjed feltet hvilken meny dere vil ha. Og om det evt er noe dere ikke skal ha på burgeren så må det også skrives. Det er chips på begge menyene. Viktig at dere husker på dette. 

Håper på en fin ettermiddag med alle dere  Enestående :)

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med:  Godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 15 ved inngangen til kinoen.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8035  kino og Groovy.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 16. plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Horten

Informasjon

Dato

18. okt 2020

Klokkeslett

15:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Camilla Eriksen 

Telefonnummer: 94094081

E- post : horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Kilden kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 14. oktober
19:00
Slutt: 16. oktober
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding