Hortensgruppa inviterer til telttur til Granholmen camping i Sandefjord.. OBS OBS!!!!! NY DATO

Telttur 16 juli til Granholmen camping i Sandefjord

Hortens gruppa inviterer til teltur til Granholmen camping i Sandefjord TORSDAG 16 JULI

Hortens gruppa tar en tur til Granholmen camping i Sandefjord  TORSDAG 16 JULI.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. TORSDAG 16 JULI TIL FREDAG 17 JULI  sover  vi en natt i telt.  Vi håper på fint vær, så vi også kan være litt på stranda. VIKTIG!!!! Turen blir avlyst ved øs pøs regnvær.

Ved mange på ønskeliste så vil Horten og Tønsberg bli prioritert.

Vi møter opp på  Granholmen camping i Sandefjord kl 12  på  torsdagen. Der vil jeg stå i min røde t-skjorte å ta dere i mot og vise dere hvor dere kan slå opp teltet deres. Alle må ha med eget telt , sovepose,liggeunderlag  og evt andre ting dere trenger til en natt i telt. Dere tar selv med det dere skal spise og drikke til hele oppholdet.  Vi griller samlet på kvelden på torsdagen. Jeg ordner  grill , men dere må ta med mat og  drikke selv. Dere MÅ ta med dere egen grillklype pga smitteverns reglene.  Dere må  gjærne ta med dere godis og kjeks hvis dere ønsker det.  Husk å ta med badetøy å håndkle.

Fredag avslutter vi kl 14. Da pakker alle sammen teltene sine og reiser hjem. 

Jeg gleder meg til tur med dere og satser på strålende vær så vi kan kose oss masse på stranda.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Det som trengs til en teltovernatting og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12 på Granholmen camping i Sandefjord  torsdag 16 JULI. Lederne er lette å få øye på.

Her hilser vi på hverandre også rigger vi opp telta.

Foreslått deltakerpris: Det er gratis denne gangen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 13 juli. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen camilla og Renate.

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier avd Horten.

Informasjon

Dato

16. juli - 17. juli 2020

Klokkeslett

14:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Camilla Eriksen , frivillig leder avd Horten

Telefonnummer 94094081

E- post horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Granholmveien 75, 3230 sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis.

Start: 8. juli
22:00
Slutt: 13. juli
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding