Hortensgruppa inviterer til Bø tur

Bø Camping

Hortensgruppa inviterer til overnattingstur i Bø 4 -6 juli

Hortensgruppa inviterer til overnattingstur til Bø. 

De som melder seg på må ha vært med oss på en dagsaktivitet tidligere. Og de som ikke har vært med oss på overnattingstur før vil bli prioritert.

Aktiviteten passer for familier med barn som er glad i sommer, sol å vann.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 4 juli reiser vi til Bø. Hjemmreise onsdag 6 juli

Hver familie får sin egen pods-som er ei litta hytte. Her er det en køyeseng, sovesofa, en kjøkkenbenk med vannkoker, lite kjøleskap og liten tv. Internett tilgang. Det er ikke innlagt vann. Toalett og dusj er i eget sanitær annlegg. Det er et felles kjøkken hvor man kan vaske opp å lage mat hvis man ønsker.

På mandag møtes vi og blir kjent, spiser et felles medbrakt måltid. Vi griller hvis det er fint vær. Det er basseng på campingplassen og tråbiler , lekeplass med hoppepute, trampoline, husker og mye mer. Så mandagen bruker vi på campingplassen med mat hygge å lek. Kl 23 er det ro. 

Tirsdag har vi billetter til Sommerland. Vi satser på knallvær så vi kan bruke dagen der inne. Vi finner en felles plass å ligge på så veit alle hvor lederene og andre voksne holder til. En Base. Hyggelig hvis vi kan holde oss litt samlet i fellesskap men ingen tvang. Vi møtes til felles mat kl 18, Vi griller hvis det er fint vær. Etter mat blir vi på campingen å benytter oss av de aktivitetene som er på plassen. Vi lederene tar med litt godt vi kan kose oss med på tirsdags kvelden. Ro kl 23.

Onsdag er det hjemmreise dag. Vi må være ferdig utvasket på hyttene kl 11. De som har lyst kan reise til sommerland før de reiser hjem eller bruke dagen på campingen. Men kl 11 takker lederene for seg å ønsker dere en god tur hjem. Dere har da dagen til fri disposisjon. 

Utfyllende info og utstyrsliste kommer på mail til de som får plass

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • mat å drikke til hele oppholdet
  • Badetøy
  • Håndkler
  • Sengetøy. Laken og dyne og putetrekk. Dyner å puter ligger i Podsene. 
  • Toalettsaker
  • spill/leker
  • Grillmat

Lederne tar med: Godt humør og tirsdags godt

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Oppmøte på Bø campinplass i resepsjonen. Klokkeslett kommer

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person .Max 300,- pr fam.  Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Mvh

Camilla og Monica

Tlf 94094081

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier i Horten

Informasjon

Dato

4. juli - 6. juli 2022

Klokkeslett

16:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Camilla

Telefonnummer 94094081

E- post horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Bø camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- pr pers eller max 300,- pr fam.

Start: 6. juni
18:00
Slutt: 12. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding