Hortensgruppa inviterer til Bø tur.

Hortensgruppa tar et par dager i Bø.

Hortensgruppa reiser på camping til Bø og en dag i Bø sommerland

Hortensgruppa inviterer til en miniferie på Bø camping og vi reiser en dag på sommerland. 

Aktiviteten passer for familier som liker å campe å bade.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 5 august til lørdag 7 august reiser Hortensgruppa til Bø. Her skal vi være på Bø campingplass disse dagene  Men på fredag skal vi på Sommerland. Vi rusler bort på morran og dere rusler tilbake på campingen når dere er lei. 

Campingplassen har eget basseng. Dette koster rundt 50 lappen pr dag. 

Er det fint vær-noe vi håper på, så er tanken å grille på kveldene. Alle tar med egen grillmat. Dere tar også med all drikke å mat dere trenger for alle dagene.  

Hver familie får sin egen podd. Dette er hytter. Her er det strøm men  innlagt vann. Det er felles sanitæranlegg rett ved poddene. Poddene er utstyrt med vannkoker, dekketøy til 4, kjeler o.l ,2 kokeplater, tom vannkanne til å fylle opp, en køyeseng og en sovesofa. Det er minikjøkken med et lite kjøleskap. Det er dyner å puter der, men dere må ta med sengetøy, evt soveposer. Dere må ha med håndkler, oppvaskhåndkle. Bøtter til vasking er der. Ta med klær etter vær. HUSK badetøy.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med:

 Badetøy

Håndkler/oppvaskhåndkler

Drikke

Mat

Vannflasker kan være lurt å med hvis varm vær. 

Sengetøy

Evt sovepose

Toalettsaker

Evt andre ting dere trenger

Godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Det blir fellesbuss fra Horten. 

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr familie.. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8035 Bø

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier avd Horten

Tlf 94094081

Informasjon

Dato

5. aug - 7. aug 2021

Klokkeslett

12:00 - 12:50

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Camilla

Telefonnummer 94094081

E- post horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Bø camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200,- pr. familie.

Start: 18. juli
23:00
Slutt: 26. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding