Hortensgruppa drar på strandtur til Rørestrand mandag 01. juni kl 11.00 til 14.00 OBS OBS. KORT VARSEL.

Tur til Rørestrand

Fri dag,sol og varme. Vi hiver oss rund og reiser på stranda. Nærmere bestemt Rørestrand i Horten.

Hortens gruppa reiser på stranda. Til Rørestrand. Mandag 01 juni kl 11 til 14.00.

Nå har alle vært isolert fra hverandre  lenge, så nå starter vi forsiktig opp med en strandtur til Rørestrand i Horten.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldere.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 01 juni drar vi på stranda. Rørestrand i Horten.. Der skal vi hygge oss sammen. Vi bader og soler oss. Noen vil kankje krabbefiske. Det er mulig å ta med  fotball,vollyball,badminton eller lignende. Aktiviteten varer i 3 timer, men de som ønsker å være lenger kan bare fortsette å være på stranda å kose dere der så lenge dere vil.

Det er ingenting å betale denne gangen.  

Pakk med niste de som vil. 

Det er lurt å ta med rikelig å drikke siden det er fort gjort å få vondt i hode i varmen pga vesketap.

Husk å ta med badetøy,hånkle,solkrem,drikke og kanskje noen vil ha med noe å ligge/sitte på. 

Verdisaker burde bli igjen hjemme Jeg er ikke ansvarlig for evt tap av verdisaker på en slik aktivet som dette. Pass godt på tingene deres selv. 

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: drikkeflaske,solkrem,hånkle,badetøy,noe å sitte på eller ligge på og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11 på parkeringsplassen på Rørestrand. Vi går samlet bort på stranden og finner oss en plass. Vi kan være sammen men alle må selv huske på 1 meters regelen for de som ikke er i familien. 

Vi satser på en hyggelig dag i fint vær. Finværet er bestilt  :)

Denne gangen er det gratis. Så ingen egenandel å betale. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

 Dere får fortløpende beskjed om dere får plass eller ikke. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. Aktiviteter hos enestående familier blir normalt aldri avlyst. Men i disse corona tider kan det skje at det må alyses i forhold til smittevernreglene. I noen tilfeller gjør vi noe annet enn det som er planlagt pga situasjoner som kan oppstå.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla Eriksen

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier i Horten. 

Tlf: 94094081

Informasjon

Dato

1. juni 2020

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla Eriksen

94094081

horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Parkveien 34, 3186 Horten. Rørestrand

Antall plasser: 20 Gjenværende: 13

Pris: 0

Start: 30. mai
18:00
Slutt: 1. juni
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding