Hortens gruppen inviterer til Kino

Petter Kanin hopper hjemmefra. En film som passer barnefamilier.

Hortens gruppen inviterer til kino. Vi skal se Petter Kanin på Horten Kino. Etter filmen går vi samlet opp til Pizzanini. Her skal vi kose oss med deilig pizza og ha det hyggelig.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Filmen passer for alle. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16 okt kl 14.10 møtes vi på Horten Kino hvor vi skal se Petter Kanin. Bea, Thomas og kaninene har endelig skapt en familie, men til tross for hans beste innsats klarer ikke Petter å bli kvitt sitt rampete rykte. Når han omsider bestemmer seg for å rømme fra familien, befinner Petter seg i en verden der hans rampestreker blir verdsatt. Når familien risikerer alt for å finne han, må Petter bestemme seg for hva slags kanin han vil være. Dette blir spennende. 

Etter filmen går vi samlet opp til Pizzanini hvor vi koser oss med deilig pizza og har det hyggelig sammen.

Ta med deg: 

  • Godt humør

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14.10 på Horten Kino

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8035 Petter kanin.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. Altså kun en forelder kan være med på aktiviteten med barna sine.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi sender ut digital spørreundersøkelse etter aktiviteten. De som svarer er med på trekning av et gavekort verdi 1000 kr. Hyggelig om dere kan svare på dette.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen

Camilla og Monica

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier avd Horten

Telefon: 94094081

Informasjon

Dato

16. okt 2021

Klokkeslett

14:10 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Camilla 

Telefonnummer 94094081

E- post horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Horten kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40,- pr pers

Start: 13. oktober
21:55
Slutt: 15. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding