Horten, Sandefjord og Tønsberg gruppa inviterer til Julelunsj på Thon Hotel i Horten.

Vi inviterer til deilig  julelunsj.

Julebord på Thon Hotel i Horten.

Horten, Sandefjord og Tønsberggruppa tar en julelunsj i starten av desember. Dette er julemåneden  og alle begynner å stresse rundt. Så hva passer vel  bedre enn å ta en velfortjent julelunsj.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 5 desember kl 12 skal vi kose oss med en hyggelig julelunsj på Thon Hotel i Horten. 

Det blir masse god mat. Det blir bufe med Norsk tradisjonell julemat. Det blir både varm mat og kald mat.

Kanskje blir det en overraskelse til barna??????   :)

Kom som du er å  bli god å mett  :)

Og igjen så sitter vi familievis. Holder avstand til naboen og sprit hender ved behov og spesielt hver gang dere forsyner dere med mat. 

Vi følger ellers hotellets regler. 

Jeg gleder meg til julelunsj med dere fine Enestående, så sving dere rundt å meld dere på. Dette blir kjempe koslig  :)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12 på Thon Hotel i Horten. Lederne vil stå å ta dere i mot i resepsjon.  

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 julelunsj

Er prisen mer  du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 01 desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla og Cecilie

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Horten og Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

5. des 2020

Klokkeslett

12:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Camilla

Telefonnummer: 94094081

E- post : horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Jernbanegata i, 3187 Horten

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 15. oktober
0:00
Slutt: 1. desember
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding