Haugesundsgruppa inviterer til Stolpejakt/pokemonjakt i Djupadalen fredag 17. september kl. 17.00

Haugesundsgruppa inviterer dere med på Stolpe- og pokemonjakt i Djupadalen - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, både for de som jakter på stolper og pokemon, og for de som bare ønsker å bli med på en liten gåtur :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 17. september prøver vi oss på Stolpe- og pokemonjakt i Djupadalen. Vi møtes ved Stemmen (ved demningen) klokken 17.00. Ta gjerne med matpakke så spiser vi kvelds sammen :) Husk å kle deg etter været.

For å kunne jakte på stolper eller pokemon, må dere laste ned appene "stolpejakten" og/eller "Pokemon Go" før aktiviteten starter. Les gjerne mer om Stolpejakt og Pokemon Go 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: 
- Drikkeflasker
- Nistepakke
- Mobil med fulladet batteri
- Klær som passer været
- Godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17 ved Stemmen (demningen). Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og går så avgårde i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og sine egne barn.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Solveig Helene og Jessica Elisabeth

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

17. sep 2021

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Solveig Helene og Jessica Elisabeth 

Telefonnummer 926 10 227 og 911 18 849

E- post haugesund@enestaaendefamilier.no

Sted

Pris: Gratis

Start: 11. september
21:39
Slutt: 16. september
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding