Hamargruppen inviterer til Topcamp Mjøsa feriesenter i Brumunddal

Hamargruppen inviterer til campingferie i Brumunddal!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Første uka i juli har vi lånt noen enkle, men fine campinghytter på Topcamp Mjøsa i Brumunddal. Her har de blant annet en veldig fin badeplass, med trampoline ute i vannet! Det er fotballbane, sandvolleyball og minigolf. Campingplassen arrangerer ulike aktiviteter hver dag som man kan velge å delta på, pluss at vi i Enestående har med oss diverse utstyr for lek og moro.

Vi deler opp i to puljer, så det er mulig å bli med enten mandag til torsdag (4.juli-7. juli) eller fra torsdag til søndag (7. juli-10.juli). Gi beskjed ved påmelding hvilken pulje dere har anledning til, eventuelt kan dere skrive at dere kan bli med på begge.

Hver familie får sin egen hytte, med sengeplass til 4 og med eget kjøleskap og kokemuligheter. Familiene tar med seg det de trenger av mat og drikke, til frokost/kveldsmat og mat til felles grilling.

Hyttene ligger bare noen meter unna sanitæranlegget, hvor det finnes toaletter og dusj.

Nærmere informasjon med ytterligere detaljer vil bli sendt ut til alle som får plass!

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15 på campingplassen, den datoen dere har fått plass fra.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jelena

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

4. juli - 10. juli 2022

Klokkeslett

15:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Jelena

Telefonnummer  92671404

Sted

Topcamp mjøsa

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 11. mai
22:42
Slutt: 27. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding