Horten

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Horten!

Vi ønsker nye og 'gamle' deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss :)

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møteru voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Horten starter vi opp i 2020 og vil arrangere aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier. De foreløpige planene våre vil du etter hvert finne i en oversikt nedenfor her. Når de enkelte aktivitetene er ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet.

Står du ikke på Enestående familiers epost-liste og mottar invitasjoner, kan du registrere deg her på nettsida via knappen 'Registrer deg'. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende. Vi holder all kontaktinformasjon for oss selv.

Om du ikke lenger ønsker invitasjonene, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene du har mottatt. Enkelt og greit. 

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn leder. Trykker du på fanen 'Lokale grupper' kan du se hvordan tilbudet har spredt seg med avleggergrupper mange andre steder i landet.

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne :)

Hos oss avlyses aldri noe. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige ledere? Da vil vi gjerne høre fra deg, så bare ta kontakt :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli Enestående familier-leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Horten

Planlagte aktiviteter 2023:

Gravity- Januar

Kino-Januar

Ake/skøytedag med grilling- Januar

Annie teater  på Drammenteater- 24 februar

Horten svømmehall-februar

Lekeparken i Drammen-juni/Juli

Spiralen i Drammen med grilling Juni/ Juli

Strandtur- Juli / August

Pepperkakebaking -Desember

Julebord-November/Desember 

Juleverksted-desember

Kontakt oss

Lokale frivillige ledere:

Camilla Eriksen tlf: 94094081

Monica Slåttsveen tlf 91192147

horten@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter