Vintertur til Fjelltun leirsted

Fjelltun leirsted

Skiensgruppa inviterer til vintertur

Vi tar turen til Fjelltun Leirsted rett ved Gautefall Skisenter, første helgen i vinterferien, fredag kveld til mandag. 

Skiens gruppa inviterer: Vintertur til en av våre idyller i Telemark, Fjelltun ved Gautefall, for en helg med fart, hygge og sosialt samvær. Fredag 16. feb til mandag 19. feb.

Vi skal en dag i slalåmbakkene for de som ønsker dette, men det er også muligheter for å gå på langrenn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tilbudet gjelder kun familier som er registrert hos oss. Vi vil prioritere familier fra Telemark og de som ikke har vært med på overnattingstur med oss i løpet av  2017.

Turen passer for alle – da alle får velge selv hvor mye og hva de vil være med på av dagaktiviteter. Stå på ski, gå på ski, ake, lage snømann event. Lørdag og søndag vil vi være mye ute :)

Det åpnes for å melde sin interesse på ønskelista søndag 21.1 kl 20. Erfaringsmessig vil det da være svært stor pågang her på nettsiden. Alle melder seg på via ønskelisten, har du vært med oss på overnattingstur i 2017, så skriv det i kommentarfeltet, vi vil prioritere dem som ikke har vært med på overnattingstur i 2017 og helt nye deltagerfamilier i Telemark, MEN vi vil fylle opp plassene, så meld dere gjerne på, så skal vi prioritere så rettferdig som mulig.

Ved påmelding er det VIKTIG at du i beskjedfeltet sier noe om følgende: allergier/mat restriksjoner, hvor mange av dere som ønsker å stå slalåm samt nivå. Vi anbefaler at dere har med utstyr selv, både Porsgrunn kommune og Skien kommune har godt utvalg i utlånssentralene, om man er ute i god tid. Hvis dere må leie utstyr er det dyrt på alpint anlegget og ofte lange køer. Les mer om Gautefall Skisenter her: http://gautefall-skisenter.no/

Vi regner med å ha fordelt de rundt 30 plassene innen 30.1. Da sender vi ut en velkomst-epost til alle som får være med. Resten blir hengende igjen på ønskelista og blir kontaktet om, og når vi kan tilby plass.

Tanken er å gi familier som ellers ikke ville reist på en slik tur mulighet til å oppleve en skihelg utenom det vanlige. Her er vi sammen om å utfordre grensene våre og gi oss selv og barna spennende opplevelser. Her kan du lese mer om hvem Enestående familier er til for.

Alle barn og ungdommer sover på samme rom som forelderen/foresatt. Det er for det meste firemannsrom og en del må regne med å dele rom med en annen familie med voksen av samme kjønn. Noen barn kan havne på madrass på gulvet. Skulle du derimot ha et særskilt behov for eget rom, kan du skrive det i beskjedfeltet når du melder din interesse og vi vil se hva vi kan få gjort med det, men vi vil prioritere å få fylt rommene slik at flest mulig får vært med.

Som på alle aktiviteter i Enestående familiers regi er skihelga et helt rusfritt arrangement, til glede for alle. For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under hele helga, også i skibakken. 

Reise: Dere må kjøre selv/komme opp/ned til Fjelltun leirsted og frem/tilbake til Gautefall skisenter. For å komme til Fjelltun, kjører vi opp til Drangedal og videre mot Gautefall til man kommer til Fjelltur leirsted. Det går buss til Gautefall, med stopp ved hotellet. Vi er behjelpelig med henting der.

Mat: Vi leier ett stort ubemannet leirsted, det betyr at alle som er med på turen vil bli spurt om å hjelpe til med matlaging i løpet av helgen.

Kveldsmat/frokost: Alle måltider spises i felleslokalene vi disponerer. Sørg for å ha godt med brød, pålegg, drikke med til alle måltider og nistesmøring. Det er kjøleskap på leirstedet så vi lager til egne hyller for hver familie.

Middag lørdag: Vi vil ha felles middag på lørdag og søndag, samt at vi kjøper inn godterier og potetgull, så dette skal du ikke ha med selv, men gotteri/potetgull blir begrenset til lørdagskos.

Lunsj søndag: da blir det en mulighet til å grille pølser ute på bål, så ta med pølsepinne, pølser/brød/lomper eventuelt sitteunderlag. Termos hvis man vil ha varmt med drikke ut

Mandag etter frokost må vi rydde ut av rommene, rydde i fellesarealene før vi reiser hjemover ca 14.00

Rommene: Køyesenger i all hovedsak. Du må ha med laken, dyne og pute eller sovepose. Håndklær må også medbringes. 

Når vi er på skisenteret: Siden vi smører med oss store, gode matpakker under frokosten lørdag, vil vi oppfordre til ikke å ha med penger til mat og drikke i skisenteret.

Skiutstyr: Det er dyrt å leie skiutstyr på et skisenter og ofte kjempelange køer. Ta heller med eget eller hør med venner/bekjente om å få låne. Utlånssentralene låner ut gratis, VÆR TIDLIG UTE.

Heiskort: Når du melder deg på er det viktig at du skriver hvem som ønsker heiskort og alder. Fint om du også sier litt om nivået til de i din familie.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 200,- pr voksen og kr 100,- pr barn. Betales kontant til leder ved fremmøte. Prisen inkluderer overnattinger, middager, skikort, lørdagsgodterier og masse kos :)

Er vår foreslåtte deltakerpris mer enn du klarer, gir du oss bare beskjed så finner vi en løsning sammen. Dette trenger du ikke tenke er flaut eller ekkelt i det hele tatt. De aller fleste lederne i Enestående familier bor alene med barna sine og vet godt hvor utfordrende det kan være å få pengene til å strekke til, også hyggelige helgeopplevelser.

Detaljert program over helgen får dere  pr epost ved bekreftelse av plass på turen

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Når du står på ønskeliste også etter fordelingen 30.1, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vinterhilsen fra

Kjersti og Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

16. feb - 19. feb 2018

Klokkeslett

20:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Kjersti

Telefonnummer: 926 32 205

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Fjelltun leirsted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 21. januar
20:00
Slutt: 7. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding