Vestmargruppa besøker Den Lille Dyrehage 24. juni!

Vestmargruppa besøker Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle som er glad i dyr, lek og moro.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 24. juni drar vi til Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia. Der får vi hilse på mange forskjellige dyr, leke i lekeområdet, klatre i klatreløypa, grille, og kanskje får vi mulighet til å holde en slange! 

Vi møtes foran hovedinngangen til parken kl. 14

Vi finner oss en base i parken, hvor vi setter oss ned når vi har behov for det. Der samles vi også når vi skal grille og spise. Det er gassgriller tilgjengelig på området, og hver tar med seg det de ønsker å spise og drikke.

Vi holder på frem til parken stenger kl. 19 - men hvis noen må dra tidligere pga leggetider etc, har vi selvsagt forståelse for det! 

Ta med deg: 

  • drikke
  • mat, grillmat om du ønsker
  • snacks hvis du ønsker. Minner om å unngå kioskhandling. 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14 utenfor hovedinngangen til Den Lille Dyrehage. Leder har rød sekk og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Trond og Nils

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

24. juni 2022

Klokkeslett

14:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 45 43 42 96

E- post: vestmar@enestaaendefamilier.no

Sted

Brokelandsheia 10, 4993 Sundebru

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 pr. pers

Start: 29. mai
19:00
Slutt: 16. juni
21:15

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding