Skiensgruppa inviterer til teater og vafler: Geitekillingen som kunne telle til ti - lørdag 17. februar

Skiensgruppa inviterer til å se forestillingen Geitekillingen som kunne telle til ti på Teater Ibsen.

Forestillingen passer for barn fra 3 år, så dette er en fin mulighet for familier med små barn til å bli med på arrangement. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Enestående Familier Skien ønsker å inviterer dere til en artig teateropplevelse på Teater Ibsen. Geitekillingen som kunne telle til ti er en av Alf Prøysens mest kjente og kjære fortellinger for barn og forestillingen passer for barn fra 3 år. Varighet er ca. 30 minutter. Vi koser oss med vafler og blir litt bedre kjent i foajeen på teateret før forestillingen.

Oppmøte: Teater Ibsen ligger på Klosterøya i Skien, i Hollenderigata 15. Vi møtes på parkeringsplassen rett ved teateret, til venstre for hovedinngangen kl 10.50. Vi går sammen inn på teateret og spiser vafler før forestillingen starter presis kl 12.

Dette arrangementet er gratis.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse fredag 9. februar kl 21.

Logg deg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Det er som vanlig kun anledning til å melde på egne barn.

Påmelding stenges torsdag 15. februar kl. 20.

Vi sender ut mail til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar imot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l.) tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg ser fram til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din e-postadresse.

Aktiviteter i Enestående familier avlyses aldri. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Informasjon

Dato

17. feb 2018

Klokkeslett

10:50 - 12:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla Hauge

Mobil 90 89 41 06 (e. kl 17)

skien@enestaaendefamilier.no 

Sted

Teater Ibsen (Hollenderigata 15)

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 9. februar
21:00
Slutt: 15. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding