Skiensgruppa inviterer til Sommarland i Bø 7. august!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle badeglade familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 7. august drar vi til Bø Sommarland. Her er det mulighet for masse bading, lek og moro i Skandinavias største vannpark. Se gjerne www.sommarland.no for mer info.

Ta med: Badetøy, håndkle, solkrem og det du trenger av mat og drikke for dagen. Badering hvis du har. Anbefaler også å ta med ekstra skift og ellers klær etter vær.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi møtes på parkeringen utenfor hovedinngangen kl. 10.45. Dere må selv ordne transport og møte opp der. Leder er lett å få øye på i rød t-skjorte med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og får utdelt billetter og så avtaler vi et felles sted for å spise niste sammen. Man kan være så lenge man vil utover dagen til parken stenger kl 18.

OBS: Parkering må dere betale selv, det koster 60 kr per bil. Kjøretøy registreres på vei inn og på vei ut, avgift betales ved avreise. Betaling kan gjøres i appen til Parkly,  på nettsiden til Parkly eller automatisk med EasyPark om du har aktivert kameraperkering i Easypark-appen. Det skal også være mulig å betale for parkering i Gjesteservice med bank/kontant.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag 4. august.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla.

IOGTs Enestående familier Skien.

 

 

Informasjon

Dato

7. aug 2022

Klokkeslett

10:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 89 4106

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Steintjønnvegen 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. august
20:10
Slutt: 4. august
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding