Skiensgruppa inviterer til søndagsbesøk hos Slusemesteren på Løveid – besøksgård og pizzamiddag

Søndag 25. august drar vi til Løveid (på Skotfoss i Skien) hvor vi får hilse på dyra og hvor vi spiser middag sammen ( steinovnsbakt pizza!)

Aktviteten passer for alle familier med barn i alle aldre. Både nye og «gamle» familier er like velkomne! Dette er en fin anledning til å bli kjent med andre som også er alene med barna sine. Det er kun få minutter å gå fra parkeringen så det går fint både for små barn som går selv og de som ennå sitter i barnevogn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Slusemesteren på Løveid ligger i den gamle slusemesterboligen øverst i Løveid slusepark. Besøksgården har sauer, høner, haner, ender, duer, katter, hester, hunder, kaniner, minigriser, ullgriser og vanlig gris. Denne dagen slipper du å lage middag da vi koser oss med pizza bakt i steinovnen på stedet mens vi nyter utsikten!

Les gjerne mer om stedet her: https://www.visittelemark.no/ting-a-gjore/besoksgard-slusemesteren-pa-loveid-p1693623

Oppmøteplass: Vi møtes på parkeingen ved nedre Løveid sluse kl 14.00 og går samlet opp til Slusemesteren (ca. 5 min å gå). Jeg er lett å få øye på med rød sekk.

Ta med: Klær etter vær

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå å kiosk/kafè-handling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. 

Foreslått deltakerpris: Dette er et gratis arrangement.

Påmelding: Påmeldingen er åpen så det er bare å melde seg på.  Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød statustekst på skjermen din om at du er står på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, og den er lett å overse om man kun leser epost via mobiltelefonen).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Svar på om du og dine barn har fått plass kommer innen søndag 18. august. Får du plass men blir forhindret fra å komme så gi beskjed tidligst mulig så andre kan få glede av tilbudet.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg ser fram til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

25. aug 2019

Klokkeslett

14:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla Hauge

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Slusemesteren på Løveid

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 12. august
13:00
Slutt: 24. august
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding