Skiensgruppa inviterer til skihelg på Jønnbu/Lifjell Bø i Telemark

Skiensgruppa inviterer til skihelg på Lifjell, Bø i Telemark

Aktiviteten passer for familier som ønsker å gå på ski eller stå på ski

Skiensgruppa inviterer til skihelg på Jønnbu i Bø i Telemark. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøtetid/plass:  Fredag 11. januar fra kl 20.00, og helst ikke så mye senere enn 21.00 ved Jønnbu Leirsted, pga servering av pizza. Dere må selv komme dere til Bø/Jønnbu Leirsted. 

Vi vil prioritere familier bosatt i Telemark og som ikke har vært på overnattingstur med oss tidligere. 

Påmeldingen åpner i kveld/fredag 4. januar kl 21.00

Det er mulighet for å stå på ski, gå på ski, ake og skli rett utenfor internatet. Lørdagen vil vi prioritere å være ute, men hele helgen vil vi være samlet til sosialt opplegg og felles måltider. De som ønsker å stå slalåm må skrive opp i påmeldingen om de ønsker kort i barnebakken eller i stor bakke. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr deltager, maks 400,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt eller gjerne vipps ved ankomst. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Internatet har mange soverom slik at så langt vi klarer, får alle familier, egne rom. Egenandelen dekker pizza på fredag kveld, taco på lørdag, overnatting, eventuelt skikort om det er ønskelig å stå på ski. Skriv om det ønskes skikort i barnebakke, rett ved Jønnbu fjellstue eller stor bakke, ved påmelding. Dersom du har barn i barnebakken MÅ du også være der. Det er et par tre minutter kjøring med bil ned til stor bakke. 

Slalomski: Ta med eget utstyr om du har. Dersom du ikke har, anbefaler vi å prøve å få lånt av venner og bekjente. Eventuelt utlånssentralen Porsgrunn. 

Dyner og puter er det i alle senger, men trekk og laken må man ha med.

Brødmat og drikke til frokost og lunsj til alle dager må dere selv ta med/handle underveis, men vi spiser alle måltider i fellesskap. Ved allergier og/eller noe vi skal ta hensyn til - skriv det i kommentarfeltet. Nærmere info og liste over arbeidsoppgaver/fordeling (matlaging, ta frem spill, rydding osv.) vil komme pr mail til dem som blir med oss på tur.

Forventninger: Vi som arrangerer denne turen er frivillige, og vi har også med egne barn. Vi gjør så godt vi kan. Det er en forventning om at alle er med å bidrar når det gjelder rydding og vasking av rom og fellesarealer. Ta med masse godt humør.  Det er også fint at man forsyner seg av det man selv har med på turen. Dersom en ønsker å ha med litt lørdagsgodt til egne barn er det fint om det blir tatt hensyn til at kanskje ikke alle har med like mye og at vi deler av det vi har med. Vi er alle sammen på tur i fellesskap. 

Som på alle aktiviteter i Enestående familiers regi er skihelga et helt alkoholfritt arrangement, til glede for både barn og voksne. For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under hele helga. Da vi ønsker å unngå kjøpspress, hopper vi over å kjøpe noe fra restauranten/kiosk ved slalombakken. Dette gjelder for hele turen, så lenge vi er sammen. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. 

Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Vi har plass til ca 35 deltagere på skihelgen og vi vil gjøre så godt vi kan når det gjelder å gi en kjapp oppdatering om hvem som får være med, slik at man kan begynne å glede seg :-) også fordi det kun er en uke til avreise!

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig kun anledning til å melde på egne barn. Familier fra Telemark og som ikke har vært med på overnattingstur tidligere vil bli prioritert.

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Kjersti og Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

11. jan - 13. jan 2019

Klokkeslett

20:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 92632205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Jønnbu

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 4. januar
21:00
Slutt: 10. januar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding