Skiensgruppa inviterer til skihelg på Gautefall

Skiensgruppa inviterer til skihelg på Gautefall

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som står eller går på ski.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 4. februar møtes vi på Gautefall.  Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og stå eller gå på ski. 

Vi holder på til ca kl 15 på søndag 6. februar  :)

Ta med deg: 

  • ski: langrenn eller slalåm og alt utstyr du og dine trenger. Har du ikke utstyr selv, så er det utlånsentral både i Porsgrunn og Skien, som kan være behjelpelig. Husk slalåm hjelm.
  • frokost og lunsj/niste til hele helgen

Middag: Pizza på fredag og mest sannsynlig taco på lørdag. Familier blir plassert sammen pr bord, til felles middagene.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Snakk gjerne med barna før avreise og forbered dem på dette.  

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten, også i slalåm anlegget.

Oppmøte fredag 4.2: Kl 19.00 på Gautefall. Nærmere oppmøte sted blir sendt til dem som får plass, denne gang.

Har du ikke bil, går det buss, oppover, men dette må du sjekke selv. 

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 skihelg

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. På denne aktiviteten har vi 8 (4 manns rom/1 rom pr familie) rom til rådighet. Vi prioriterer dem som ikke har vært med på overnatting med oss tidligere, men har vært på en dagsaktivitet, slik at vi kjenner hverandre litt, slik at helgen blir hyggelig for alle parter. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Etter gjenåpningen av landet i september fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. Nye smittevernregler fra 9. desember: Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Hele oppholdet blir i henhold til gjeldende regler. Alle familier får eget rom m/wc og dusj. Hybelkjøkken på rommet, der vi lager frokost og smører matpakke/niste til lunsj. Sengetøy og håndklær er på rommet. 1 køyeseng og 1 dobbeltseng pr rom. 

Lørdag 5.2 står vi på slalåm eller går på ski. 

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Cathrine og Kjersti 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

4. feb - 6. feb 2022

Klokkeslett

19:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Gautefall

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 11. januar
18:00
Slutt: 30. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding