Skiensgruppa inviterer til jubileumsmarkering lørdag 29. sept

Rockebandet Plopp

Enestående familier har 10 års jubileum nå i september og det har vi i Skien lyst til å markere litt ekstra

Vil du og dine barn være med på feiringen?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29. september starter vi feiringen med rockekonsert på Ibsenhuset. Rockebandet Plopp. Barnas eget rockeband!

Etter konserten går vi ned til lokalet vårt og feirer med pølse, saft og kake :-) 

Har du/dine barn lyst til å synge en sang, spille et instrument, fortelle en vits eller en god historie, gjerne fra en opplevelse med Enestående Familier så vil vi at du skriver noe om det du/dine barn vil fremføre i kommentarfeltet ved påmeldingen.

Oppmøteplass: Kl 13:30 ved hovedinngangen på Ibsenhuset. Vi ledere står godt synlig med hvite ballonger med Enestående Familier sin logo. Her hilser vi på hverandre og deler ut billetter før vi går inn på konsert. Etter konserten går vi rett ned på lokalet og fortsetter markeringen der. Pølser, saft og kake blir servert.

Jubileumsmarkeringen vår er et gratis arrangement. Vi har 25 billetter til rockekonserten og vi har plass til ca 40 stk med stort og smått på lokalet vårt. Dersom dere kun vil være med på markeringen etter konserten så skriv det i kommentarfeltet ved påmelding! 

Har du nettopp hørt om oss og har fått din første nyhetsmail - så er dette en kjempefin anledning til å møte oss og høre hva vi har drevet med i 10 år og hva vi har planer om i høst/vinter. Det er ofte familier som er helt nye med på våre aktiviteter og noen er 'gamle travere' - alle er hjertelig velkomne! 

Om du vil lese mer om rockebandet kan du lese det via Ibsenhuset sine hjemmesider: http://www.ibsenhuset.no/program/loerdagsbarn-rockebandet-plopp

Konserten passer for alle barn i aldersgruppen 3 til 10 år. Tekstene er laget for allsang og barna blir fort en del av konserten. Jeg har selv vært på konsert med dem flere ganger og bandet gir barna en råflott innføring i konsertopplevelse!

Vi fordeler plassene og sender ut mail søndag 23. sept/event. mandag 24. sept.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti, Cathrine, Hege og Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

29. sep 2018

Klokkeslett

13:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 925 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Ibsenhuset

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 11. september
20:00
Slutt: 29. september
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding