Skiensgruppa inviterer til hvitveistur på Jomfruland torsdag 10. mai

Hvitveis på Jomfruland

Skiensgruppa inviterer til hvitveistur på vakre Jomfruland

Vi tar taxibåt fra Valle, kommer i land på Øytangen og går over til Tårnbrygga

På vei over plukker vi hvitveis, tar en lang rast og utforsker øya

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 10. mai drar vi til vakre Jomfruland med taxibåt fra Valle i Bamble.

Møt opp i god tid for å finne parkering og møt opp ved taxibåtene kl 10.30. Vi drar kl 11.00. Ta med redningsvest, lån av bekjente eller om du må leie, på for eksempel på brannstasjon, vær ute i god tid! 

Ta gjerne med: Niste/drikke til en hel dag ute i det fri og gjerne et teppe til å sitte på og kanskje barna dine ønsker å ha med sparkesykkel :-)

Oppmøteplass: Kl 10.30 ved taxibåtene på Valle, rett utenfor Spar Sjøbua.

Taxibåten kjører oss til Øytangen, vi går herfra og over til Tårnbrygga, hvor vi blir hentet kl 16.00

Vi har plass til ca 24 stk på denne turen, og de som får plass, får mail fra oss om dette 30.april. Vi regner med at dette blir et populært tilbud og vi vil prioritere familier som hører hjemme i Skiensgruppa/Telemark og først og fremst helt nye i gruppa vår. Dette er en ypperlig tur til å bli kjent på og knytte nye vennskap.

Les gjerne litt om Jomfruland her: http://www.visitkragero.no/ting-gj-re/jomfruland-p580183

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding åpner kl 20.00 onsdag 25.4: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

10. mai 2018

Klokkeslett

10:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Jomfruland

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 25. april
20:00
Slutt: 8. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding