Skiensgruppa inviterer til gamingkveld 29. september!

Skiensgruppa prøver seg på gaming hos Tollnes e-sport!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder som liker å game eller vil teste - uansett nivå:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 29. september har vi gamingkveld hos Tollnes e-sport  I samarbeid med dem skal vi få lov å prøve oss på diverse gaming. Her finnes:

  • 13 gaming-pcer
  • 1 Play station 5 med Racing Simulator
  • Switch med Mario Kart blant annet
  • VR-Briller
  • Blazepods

Her kan det games spill som FIFA, Fortnite, Rocket league, Minecraft, Roblox, Mario Kart, Fall Guys eller hva man måtte ønske selv. Det er også mulig å spille bordtennis. Foreldre er med hovedsakelig for å mingle og skravle med de andre voksne, men det er mulig for den eldre garde å få prøvd seg litt på gaming hvis dere har lyst og barna lar dere få slippe til :) 

I løpet av ettermiddagen koser vi oss med pizza og brus som lederne ordner. 

Vi holder på til ca. kl. 19.30

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 17 på Tollnes klubbhus. Vi tar en enkel hilserunde når alle er kommet, alle må møte presis :).

Ta med: Dere trenger ikke å ta med noe. Dersom noen ønsker å bruke kontroller så ta med egne kontroller med kabel, og dersom dere ønsker å bruke egne innlogginger så ta med det. Men det er altså ikke nødvendig!

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Gi beskjed om evt. matintolleranser. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Camilla og Tor Rune

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

29. sep 2023

Klokkeslett

17:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90894106

Tor Rune 

46771612

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Nedre mastemyr 21

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 14. september
15:00
Slutt: 26. september
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding