Skiensgruppa inviterer til forestilling med Buer amatør og barneteater på Ibsenhuset søndag 21.oktober

Skiensgruppa tar turen til Ibsenhuset for å se høstens forestilling av Buer amatør og barneteater, Torbjørn Egners klassiker "folk og røvere i Kardemommeby".

Du vil kjenne igjen alle de kjente figurene – den strenge tante Sofie som kanskje ikke er så streng allikevel, de tre svært så bustete røverne, gamle Tobias i tårnet, den talende kamel og alle de andre flotte innbyggerne i byen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 21.oktober tar vi turen til Ibsenhuset for å se Buer amatør og barneteater sin framføring av  "folk og røvere i Kardemommeby". Før forestillingen samles vi på IOGTs lokale i Eek-gården for å bli litt bedre kjent, og spiser pølser og saft.

Dette er først og fremst et tilbud til familier i Telemark som ikke har vært med oss på teater tidligere.

Plasser blir fordelt 14.oktober. Har du fått plass men blir forhindra fra å komme så gi beskjed tidligst mulig så andre kan få glede av dette tilbudet.

Da ikke alle familier har like god økonomi og for å unngå forskjellsbehandling ber vi alle unngå å handle i kiosken på Ibsenhuset. Ta gjerne med litt drikke hjemmefra. Godteposen tenker vi at kan være igjen hjemme.

Oppmøteplass: Kl 13:30 utenfor Eek-gården ved handelstorvet/Arkaden i Skien.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

21. okt 2018

Klokkeslett

13:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Kjersti

926 32 205

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Rådhusgata 2 skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 10. september
21:05
Slutt: 18. oktober
21:05

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding