Skiensgruppa inviterer til Findal Gård

Skiensgruppa inviterer til et gårds besøk på Findal Gård

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 4. april møtes vi på gårdstunet til Findal Gård. Parker bilene på anvist plass på venstre side nede på jordet, og gå rett opp veien til gården, der samles vi for en hilserunde og for å sette fra oss sekker/nister/drikke.  

 

Ta med: Drikke, niste/grillpinner/pølser/toast og godt humør! Til felles måltid samles vi rundt bålpannene og har mulighet til å grille pølser/toast e.l.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på gårdstunet til Findal Gård. Leder er lett å få øye på med hvite ballonger merket med Enestående Familier. Her hilser vi på hverandre før vi tar turen rundt på gården for å hilse på dyra og vi får en omvisning.

Foreslått deltakerpris: dette er et gratis arrangement, men dere må melde dere på, slik at jeg vet hvor mange som kommer, da vi på dette arrangementet tar med oss ca 25 stk. Vi vil prioritere familier fra Telemark og de som ikke har vært med til Findal Gård tidligere.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig senest onsdag (3. april) kveld.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

6. april 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Findal Gård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 28. mars
19:00
Slutt: 5. april
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding