Skiensgruppa inviterer til familiejulebord!

Skiensgruppa inviterer til julebuffét på Hotell Fritidsparken 24. november!

Aktiviteten passer for alle:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 24. november spiser vi middagen på Hotell Fritidsparken i Skien. Både nye og gamle familier er hjertelige velkomne! Dette er en koselig anledning til å bli kjent med flere og aktiviteten passer for alle aldre.  Det blir buffét med julemat:) 

På menyen:

Varmmat: Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, rosenkål, saus og svisker. 

Kaldmat: Sylte, lammerull, spekemat, varmrøkt pepperlaks, eggerøre, ostefat med tilbehør og godt brød og husets riskrem.

Vi minner om at alle våre arrangement er alkoholfrie til glede for store og små. Alle vil få mineralvann til maten og kaffe til desserten.

Oppmøte: Utenfor inngangen til Hotell Fritidsparken kl 14.30. Hotellet ligger like ved hovedveien der bussen stopper, så har du ikke bil/eget transportmiddel, er det likevel enkelt å bli med på denne aktiviteten. Arrangementet varer til senest kl 17.00.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Foreslått deltagerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 julebord. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 19. november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Ser frem til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

24. nov 2019

Klokkeslett

14:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Moflatveien 59

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 2. november
22:00
Slutt: 18. november
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding