Skiensgruppa inviterer til Eventyrfabrikken 15. februar!

Skiensgruppa tar turen til Eventyrfabrikken i Skien for noen timer med lek og moro.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som liker å leke!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 15. februar inviterer vi til noen hyggelige timer med lek i Eventyrfabrikken. Familier fra Telemark vil bli prioritert. Minner om at vi følger fabrikkens regler så les gjennom og snakk om det hjemme før vi skal møtes. Vi har vært så heldige å få låne et rom (Piratrommet) fra kl 14-16 så i dette tidsrommet vil vi ha det som base. Kl 15 samles vi til et felles måltid så husk å skrive i kommentarfeltet ved påmelding hva du og ditt/dine barn vil spise ut i fra valgene nedenfor.

Barnemeny:  Nuggets//hamburger/pølse m/chips. Drikke følger med.

Voksenmeny: Crispy kyllingsalathamburger/kyllingburger m/chips og salat. Drikke følger med.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 14 utenfor Eventyrfabrikken. Er det kaldt ute så står vi kanskje inne i garderoben. Her tar vi en hilserunde og ordner med inngang til fabrikken. Kl 15.00 møtes vi til mat på piratrommet.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 Eventyrfabrikken

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på pluss å notere hva dere vil spise. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag 13. februar. Da skal også Eventyrfabrikken ha en tilbakemelding fra meg på hvor mange som skal spise hva.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. 

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

15. feb 2020

Klokkeslett

14:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

Mobil 90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Tømmerkaia 11

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 5. februar
16:57
Slutt: 12. februar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding