Skiensgruppa inviterer til en søndag på ski/akebrett med juletallerken 3dje søndag i advent på Jarseng

Skiensgruppa inviterer til Jarseng med ake/ski aktiviteter med påfølgende julemiddag :-)

Både nye og gamle familier er hjertelige velkomne! Dette er en koselig anledning til å bli kjent med flere og aktiviteten passer for alle aldre.   

Vi inviterer store og små enestående fine folk til en fin dag ute og en deilig juletallerken eller julegrøt tredje søndag i advent 16. desember. Det er ikke anledning til å bytte ut/velge bort eller endre juletallerken da Jarseng Sportsstue ikke har kapasitet til dette. 

VIKTIG: les all info før du melder din interesse til denne aktiviteten og dersom du ikke får mail om at du står på ønskelisten, vil kanskje også mailen om at du har fått plass bli liggende i søplepostkassen i din mail.

Vi møtes på parkeringen til Jarseng sportsstue med akebrett/ski og godt humør der vi tar en hilserunde før vi går på ski/leker ute i snøen (forhåpentligvis) i 2 timer før vi går inn for å spise og kose oss sammen for en hyggelig søndag 3dje advent. Dersom det ikke er snø, går vi en tur i skogen, men det avtaler vi ved ankomst og vi har sett an snøforholdene.

Vi minner om at alle våre arrangement er alkoholfrie til glede for store og små. Alle vil få brus til maten og kaffe til desserten.

Det skjer mye i desember og adventstiden kan være travel for mange. Tanken vår her - er at både store og små, får en god opplevelse av hyggelig fellesskap og en god søndagstur og fredelig søndagsmiddag. Vi benytter anledningen til å fortelle litt om enestående familier, og høre med dere familier om ideer til aktiviteter etterfølgende år.  

Oppmøte: Jarseng Sportsstue parkeringsplass kl 13.00. Du vil se lederne godt synlig med røde ballonger. Arrangementet varer til ca 17.00.

Ta med: ski, akebrett eller det dere måtte ønske å bruke ute i et par timer 

Påmelding starter 01.11.18, med frist til 09.12.18 - da vi må bekrefte antall gjester i god tid i forhold til mat.  

--> Husk ulltøy og gode varme klær og sko- for å være ute et par timer.

Vi ønsker å bli kjent med flere flotte enestående familier i Grenlands området. Vi håper på at både gamle og nye familier melder seg på. Kjenner du noen som dette tilbudet kan være fint for - spre gjerne info og tips andre om denne aktiviteten og nettsiden vår generelt. Dersom meget stor pågang fra andre områder - vil Grenlands familier prioriteres ;) 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales gjerne på vipps, 926 32 205 til Kjersti eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt ønskelisten. Lederne kjører "løpende opptak" på denne aktiviteten, som gjør at du ganske raskt vil få tilbakemelding pr mail om plass på julemiddagen for deg og dine. Du vil senest få beskjed innen 09.12.18, når aktiviteten stenges for påmelding.

Vi gleder oss, og håper det er mange som vil delta på vår aktivitet 3dje søndag i advent. 

 

Med vennlig hilsen 

Kjersti, Cathrine og Camilla

Frivillig ledere Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

16. des 2018

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Jarseng

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. november
20:00
Slutt: 9. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding